Дев'ятикласники Шацької школи-гімназії отримали свідоцтва про освіту

06 Червня 2019, 13:00
6190

У четвер, 6 червня, 64 учні дев'ятих класів опорного закладу навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа-гімназія смт Шацьк» отримали свідоцтва про освіту.

На урочистій лінійці учнів трьох дев'ятих класів та їхніх класних керівників Ольгу Кропивник, Валентину Васик та Наталію Никитюк привітав директор школи Валерій Михальчук. Він побажав учням, котрі вирішили продовжити навчання у інших навчальних закладах, здобуваючи професію, успіхів, натхнення та знайти свою стежину у житті. Решті дев’ятикласникам – за літні канікули гарно відпочити і з новими силами повернутися в стіни рідної школи.

Валерій Михальчук виконав почесну місію - вручив свідоцтва учням 9-х класів, серед них і свідоцтва з відзнакою п’ятьом учням, котрі протягом дев'яти років старанно та наполегливо здобували знання, брали участь у різноманітних олімпіадах та конкурсах.

Напутнє слово випускникам линуло від класного керівника 9-А класу Ольги Кропивник, адже роки навчання у школі для кожного з дітей стали неоціненними, тут знайшли справжніх друзів та отримали знання від своїх наставників-учителів. Від імені усіх батьків подякувала педагогам Шацької школи-гімназії за терпіння, мудру науку та виховання мама дев'ятикласника – Наталія Богуш. В свою чергу, від імені дев’ятикласників подякувала вчителям та батькам за мудру науку учениця 9-Б класу Діана Жур.

Пісенні дарунки з нагоди свята звучали від випускниці-дев’ятикласниці Софії Цюп’ях, та тріо у складі Ольги Шапран, Діани Жур та Софії Цюп’ях. Також дев’ятикласники віршованими рядками подякували вчителям за мудру науку, терпіння та товариські поради.

1

2

2

2

7

2

2

2

3

1

2

1

2

2

2

2

3

2

1

3

2

2

2

2

3

1

3

3

3

2

3

2

3

2

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024