Суперечка на сесії: чому перевізники не хочуть працювати в Шацьку?

29 Жовтня 2016, 11:00
1435

Районній державній адміністрації дорікнули в недопрацюванні в питанні організації перевезень у Шацькому районі.

Конфлікт виник на сесії Шацької районної ради, яка відбулася 19 жовтня.

Про стан організації пасажирських перевезень інформував на сесійному засіданні Сергій Кужель, заступник голови Шацької районної державної адміністрації.

На сьогодні держадміністрація розробила графік руху приміського транспорту і надіслала його для затвердження в департамент інфраструктури і туризму Волинської обласної державної адміністрації. На жаль, два конкурси, проведення яких планувалося на 8 липня і 30 вересня, і котрі мали б визначити перевізника, не відбулися. Причиною ненадання пропозицій, зі слів Сергія Олександровича, є дії сумнозвісного перевізника Приймука, який намагається монополізувати  в районі сферу приміських перевезень.


 

Попри це, сьогодні в район прийшов перевізник з міста Луцьк, дві маршрутки якого повністю охоплюють Шацький район. Райдержадміністрація уклала з ним тимчасову угоду, створила графік руху, зараз вивчає думку людей. Наступним етапом має стати затвердження маршруту і оголошення конкурсу.

На думку депутата Ольги Сахарук, роботу держадміністрації щодо пасажирських перевезень можна вважати незадовільною, зважаючи на постійне незадоволення людей, відсутність графіка руху транспорту, затягування часу в проведенні конкурсу і підписанні угоди з перевізником. Ольга Петрівна запропонувала внести в проект рішення пункт про те, щоб до 15 грудня цього року визначити, нарешті, постійно діючих автомобільних перевізників на приміських маршрутах та укласти з ними постійні угоди.

Сергій Кужель не погодився з такою оцінкою роботи, оскільки люди проявляли пасивність в обговоренні графіків руху, а самі перевізники навідріз відмовлялися йти в Шацький район, де для них немає заробітків.

Коментарі
10 Листопада 2016, 00:05
ну що ви хочте з цих клоунів
10 Листопада 2016, 00:07
ти подивись на декларацію отих клоунів і тоді скажеш
10 Листопада 2016, 00:09
малий карпук мінімум мільйонер а ви перевізника хочете
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024