У Шацькому лісовому коледжі змагалися майбутні вальники лісу

06 Червня 2019, 11:55
3733

На базі Шацького лісового коледжу ім.В.В.Сулька відбулося обласне методичне об′єднання викладачів економіки та спеціальних технічних дисциплін закладів вищої освіти I-II рівнів акредитації.

Згідно з планом роботи відбулося обговорення планових питань обласного методоб’єднання, – йдеться на сайті навчального закладу.

Про використання міжпредметних зв’язків у підготовці до написання курсової роботи доповідала Ірина  Грицюк, викладачка бухгалтерсько-економічних дисциплін ШЛК ім. В.В.Сулька. Тему «Сучасний погляд на методику викладання економічних дисциплін у закладах вищої освіти» розкрила Наталія Панасюк, голова циклової комісії бухгалтерсько-економічних дисциплін коледжу. Про впровадження геоінформаційних систем у галузі лісового господарства доповідав на методоб'єднанні Андрій Рибчинський, завідувач навчально-виробничою практикою коледжу. Роль практичних занять у професійній компетентності майбутнього фахівця розкрив у доповіді Ігор Вільнер, викладач технічних дисциплін.

2

У рамках засідання викладач економіки Надія Білицька підготувала та провела пізнавальну гру «Оберігаємо і заробляємо» для викладачів економіки.

Викладачам спеціальних технічних дисциплін проведено традиційне змагання «Майбутній вальник лісу», організоване цикловою комісією технічних дисциплін за сприяння та підтримки ТОВ «Андреас Штіль». За звання «кращий» з розбирання і збирання пиляльного вузла пили, обрізки сучків, точного розкряжування та розкряжування деревини комбінованим способом  змагалися студенти третього курсу.  Головний акцент організатори заходу робили на дотриманні вимог охорони праці під час виконання усіх вправ, швидкості їх виконання та недопущенні порушення розроблених правил.

На завершення учасники методоб’єд нання відвідали музей фауни Шацького лісовго коледжу ім.В.В. Сулька, цікаву та змістовну екскурсію провів  викладач мисливствознавства Володимир Ковш.

Також учасники методоб’єднання  висловили вдячність за організацію роботи та раціонально проведений час.

2

2

2

2

2

1

1

1

1

1

1

2

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром