5 червня в Шацьку: 55-річчя в інженера лісового господарства Володимира Львовича

05 Червня 2019, 09:30
Вітаємо Володимира Львовича з 55-річчям! 1666
Вітаємо Володимира Львовича з 55-річчям!

Цитата дня: «Треба любити життя більше, ніж сенс життя», – Федір Достоєвський.

Цей день  в історії: 

Всесвітній день охорони довкілля.

1894 — у Львові розпочала роботу найбільша за всю історію Галичини Загальна Крайова виставка.

1910 — В Києві відбувся перший в історії політ вітчизняного літака (пілот літака — автор його конструкції професор Олександр Кудашев)

1919 — В ході українсько-польської війни розпочалася Чортківська операція Української Галицької Армії (УГА), в ході якої від поляків визволили Чортків, Тернопіль, Бучач та Перемишляни.

1945 — Воєначальники союзних держав підписали в Берліні Декларацію про поразку Німеччини й прийняття верховної влади в ній урядами СРСР, США, Великої Британії та Франції.

1977 — У продажу з'явився перший персональний комп'ютер Apple II.

1990 — Всеукраїнський Православний Собор у Києві проголосив відродження Української Автокефальної Православної Церкви (УАПЦ), відновив церковну структуру у вигляді патріархату і обрав першим українським патріархом митрополита Мстислава Скрипника.

Іменинники: Олександр, Андрій, Опанас, Василь, Геннадій, Давид, Данило, Дмитро, Єфросинія, Іван, Ігнатій, Костянтин, Леонтій, Марія, Михайло, Микита, Петр, Роман, Федір, Яків.

5 червня 55-й день народження відзначає Львович Володимир Михайлович, інженер лісового господарства І категорії ДП «Шацьке УДЛГ». Колеги вітають іменинника і зичать міцного здоров’я, оптимізму, родинного благополуччя, великого людського щастя, реалізації ідей та задуманих планів, усмішок фортуни та успіху.

Про це Район.Шацьк писав рік тому:

Героя Сергія Мокренка посмертно нагородили відзнакою «Бойовий Хрест Корпусу» бійців ДУК

Погода 5 червня

Вже вранці небо у Шацьку затягнулося хмарами, які так і не зникатимуть до кінця дня. З середини дня і до його кінця йтиме дощ із грозою. Температура +21...+25.

Народний прогноз погоди: 5 червня вшановується пам'ять святителя Леонтія Ростовського і чудотворця Романа Углицького. На Леонтія закінчують саджати огірки. Наші пращури помітили: «Багато ґедзів у цей день - до хорошого урожаю огірків». Якщо вранці трава пахне сильніше звичного – на дощ.

 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром