Шацькі гімназистки – призерки конкурсу «Юні літератори Волині»

04 Червня 2019, 20:00
Ангеліна Зубач 2180
Ангеліна Зубач

Учениці ОЗ НВК «ЗОШ I-III ст.-гімназія» смт Шацьк взяли участь в обласному заочному конкурсі «Юні літератори Волині».

З метою виявлення та підтримки творчо обдарованої учнівської молоді комунальною установою «Волинська обласна Мала академія наук» щорічно проводиться обласний заочний конкурс «Юні літератори Волині». Цього року конкурс тривав протягом січня-травня і проводився у чотирьох номінаціях: «Поезія», «Проза», «Казка» ,«Журналістика». На конкурс надійшло 683 твори від 176 учасників із закладів загальної середньої та позашкільної освіти області. Журі у творах конкурсантів відзначило глибину поетичного мислення, пошуки власного образного слова, оригінальне бачення навколишнього світу, життєвих цінностей та людських чеснот, володіння художньою мовою.

Учениці ОЗ НВК «ЗОШ I-III ст.-гімназія» смт Шацьк мають вагомі здобутки у цьому конкурсі. Ангеліна Зубач, учениця 9-А класу, виборола III  місце у номінації «Проза», а Руслана Слива, учениця 6-Б класу, стала лауреатом конкурсу «Юні літератори Волині».


 

Їхній результат не випадковий, адже Ангеліна та Руслана активні учасники різноманітних конкурсів. Вони старанні та наполегливі, творчо обдаровані учениці.

Підготували переможців конкурсу досвідчені вчителі. Таїса Сулік, учитель української мови та літератури, спеціаліст вищої категорії, та Світлана Сорочук, вчитель української мови та літератури, спеціаліст I категорії. У роботі цих вчителів вже немало досягнень: високі знання учнів, відкриті уроки для вчителів району, участь у різноманітних конкурсах та перемоги у них. Сумлінну працю цих вчителів неодноразово відзначали  грамотами та подяками. Таїсу Сулік як керівника, що підготувала  переможця конкурсу, представлено до нагороди Грамотою управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації за високий рівень підготовки творчих робіт.

Бажаємо успіхів і ученицям, і вчителям у подальшій роботі!

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024