У Шацькій РДА привітали краян з нагоди визволення України від фашистських загарбників

28 Жовтня 2016, 16:10
1619

Перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Сидорук звернувся до мешканців Шацького району з вітальним словом.

У зверненні, розміщеному на сайті РДА, йдеться:

«Шановні жителі нашого району! Дорогі ветерани!

28 жовтня 2016 року ми разом з усією державою відзначаємо День визволення України від фашистських загарбників! Це свято всього українського народу, який вистояв у запеклій боротьбі з ненависним ворогом.

Та, перш за все, – це свято ветеранів, на долю яких випало тяжке випробування війною. Наша пам’ять, наші серця крізь роки бережуть глибоку синівську вдячність воїнам-визволителям.

З гордістю ми вшановуємо тих небагатьох визволителів, які, на щастя, досі живуть серед нас, та з вдячністю згадуємо тих, кого, на жаль, уже немає. Низько вклоняюся всім тим, хто доклав зусиль до визволення України від нацизму і виховав покоління, яке здобуло незалежність для нашої держави.

Шана і низький уклін вам, дорогі ветерани!  Ви здобули Перемогу. Повернули хід історії так, що сьогодні ми будуємо власну державу на радість усім вам і на щастя вашим дітям та онукам. У цей важкий для Батьківщини час ваші мужність і відвага стали прикладом для тисяч молодих українців, які нині постали на захист рідної землі.

Щиро вітаю Вас зі святом.  Бажаю мирного і світлого неба над головою, добра і щастя кожній родині, здоров'я, добробуту, тепла й затишку, а також плідної праці на благо Шацького краю!

Зі святом!»

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром