В апеляційному суді визнали законним звільнення директора Шацького лісгосппідприємства

28 Жовтня 2016, 11:02
1532

Апеляційним судом Волинської області скасовано рішення Шацького районного суду про задоволення позову директора державного підприємства «Шацьке учбово-досвідне лісове господарство».

Судовий процес триває із квітня 2016 року, - повідомляє «Український лісовод».

Нагадаємо: звільнений керівник підприємства звернувся до Феміди із позовом щодо визнання незаконним наказу Держлісагентства про його звільнення і вимагав поновлення на посаді. Шацький районний суд задовольнив позов, незважаючи на чіткі аргументи з боку відповідача.

Рішення було оскаржено. Представники Держлісагентства аргументували свою позицію тим, що керівник був звільнений через грубі порушення у роботі. У результаті лісогосподарське підприємство понесло мільйонні збитки, що і виявили спеціалісти Волинського ОУЛМГ під час перевірки.

У рішенні Апеляційного суду зазначено: апеляційну скаргу Держлісагентства задовольнити, наказ про звільнення визнати законним, у поновленні директора на посаді відмовити.

Досі відкритим залишається питання: чи понесе ще якесь покарання, крім звільнення, директор, котрий допустив систематичні незаконні рубки деревини на понад мільйонні суми? Нагадуємо, що усі матеріали перевірки ДП «Шацьке учбово-досвідне лісове господарство» були відразу направлені у відповідні структури.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром