Коли шачани можуть передати по телефону покази лічильників електроенергії

03 Червня 2019, 17:00
4609 Джерело: фото ілюстративне

Дуже часто в перші числа кожного місяця шачани стикаються з проблемою передачі показів електролічильників.

З такою ж проблемою і звернувся до Район.Шацьк житель селища Роман Слюсарчик.

Чоловік стверджує, що першого числа кожного місяця на гарячу лінію Волиньобленерго практично неможливо додзвонитися, як і на номер телефону Шацького РЕМ.

«Пробував дзвонити зранку, ввечері, наступного дня, але ніхто не відповідав. Практично показники лічильника таким способом передати для декого майже неможливо. Мусив їхати до Шацького РЕМ і вже там мені вносили показники. А що ж робити людям похилого віку, які не мають власного транспорту та не можуть приїхати на дільницю, аби внести показники», - скаржиться Роман Слюсарчик.

Ситуацію коментує Олександр Сорочук, начальник Шацького РЕМ Любомльської філії ПрАТ «Волиньобленерго».

– Так, справді, першого числа кожного місяця люди телефонують на гарячу лінію «Волиньобленерго» для внесення показників за електроенергію. Можливо, що в цей день телефонна лінія буває перевантаженою. Але гаряча лінія (0-800-21-01031) працює цілодобово, тому люди можуть телефонувати будь-коли, не лише у робочий час. Також продовжили і кількість днів, протягом яких можна вносити покази: це можна зробити за день-два раніше першого числа або до 5 числа кожного місяця, якщо на 1-3 числа випадають вихідні.

У нашій конторі також можна подати покази лічильника як по телефону, так і безпосередньо приїхавши до нас. Проте в такому випадку наш працівник, найперше, має обслуговувати живу чергу, тобто людей, які приїжджають із сіл (Пульмо, Світязь, Піща та інших). Тому й відповідати по телефону можливості не має.

Аби уникнути людям таких проблем, можна зареєструватися на сайті «Волиньобленерго» (та вносити покази лічильника на сайті «Волиньелектрозбут»), що значно спрощує процес. Тут також покази лічильника можна вносити на день-два раніше чи пізніше першого числа.

Коментарі
05 Червня 2019, 12:24
Вношу показники і оплачую через інтернет-дуже зручно.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024