Перестало битися серце колишнього голови Шацької районної ради

03 Червня 2019, 09:10
Щирі співчуття рідним... 6080
Щирі співчуття рідним...

2 червня відійшов у вічність Володимир Васильович Голядинець, директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Шацького району, депутат Шацької районної ради, колишній голова райради.

Сьогодні наші серця наповнені смутком і болем – йдеться на сторінці Шацької райдержадміністрації у Facebook.

Колектив Шацької районної державної адміністрації щиро співчуває голові Шацької райдержадміністрації Голядинцю Василю Володимировичу та всій його родині з приводу непоправної втрати батька – Голядинця Володимира Васильовича – директора територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Шацького району, депутата Шацької районної ради, колишнього голови райради.

Пішла з життя людина, чий внесок у розвиток Шацького району важко переоцінити. Свідченням цього є його багаторічна гідна і високопрофесійна робота в органах державної влади та місцевого самоврядування. Передчасна смерть Володимира Васильовича – це непоправна втрата для його рідних, близьких, друзів, колег та вдячних односельчан. 

Світла пам’ять про нього назавжди лишиться в наших серцях. 

Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, яка була найголовнішою в житті. Нехай світлі спогади про того, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть.

Поділяємо біль та горе рідних.
Вічна і світла пам’ять...

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024