На Шацьких озерах функціонуватиме освітньо-мотиваційний табір для молоді

01 Червня 2019, 21:00
1753 Джерело: фото ілюстративне

Волинську молодь кличуть на Шацькі озера, де діятиме освітньо-мотиваційний табір.

Табір триватиме 23-27 липня 2019 року, – інформує Volynonline.

«ФРІ»-табір «Soft Skills Camp» − освітньо-мотиваційний табір для тих, хто шукає ефективний спосіб прокачати свої м’які навички та отримати купу яскравих емоцій цього літа», − кажуть організатори.

У програмі:

– особистісний розвиток, гнучкість, креативність, тайм-менеджмент;

– комунікаційні навички, міжособистісне спілкування, переговори;

– емоційний інтелект;

– проектний менеджмент, командоутворення, вирішення конфліктів.

Формат: табір – 5 днів проживання у наметах, польова кухня, навчання просто неба, нетворкінг, ватри, купання в озері, розвиваючі ігри, пісні під гітару, цінні знайомства.

Місце проведення: Шацькі озера, Волинська область. Запрошують молодь зі всієї України віком 16-25 років (для неповнолітніх потрібний письмовий дозвіл батьків).

Участь таборі є відкритою для молоді України усіх соціальних і професійних, релігійних, етнічних і національних груп. Важливо: «ФРІ»-табір − територія здорового способу життя, вільна від алкоголю, тютюну, інших видів наркотичних речовин.

Вартість: 400 грн (оплачуєте лише харчування).

Для участі обов’язково потрібно заповнити анкету.

Дедлайн заповнення анкети: 23 червня 23:59.
Посилання на подію у “Facebook”. Тут ви знайдете детальнішу інформацію про програму та тематику табору, інформацію про правила та головні вимоги.

Організовує табір команда Луцького осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Фундація Регіональних Ініціатив» (ВМГО «ФРІ»).

«ФРІ»-табори – щорічні освітньо-мотиваційні проекти ВМГО «ФРІ», що проходять у формі наметових таборів з метою активізації молоді, її мотивації до громадської активності та гуртування навколо ідей розвитку громадянського суспільства України, появи і поширення покоління соціально-відповідальних громадян. Учасниками “ФРІ”-таборів є молодь України, що цікавиться громадською активністю, можливостями саморозвитку та самореалізації.

Дізнатись більше про ФРІ та інші ФРІ-табори можна за посиланням.

1

 

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром