Зіркові бажання, веселий клоун і вдячність вихователям: як у Шацькому дитсадку святкували випускний

01 Червня 2019, 15:40
2683

В Шацькому дитсадку №2 відбувся випускний.

Вісім діток попрощалися з закладом, де безтурботно і радісно провели час, навчилися читати, писати, рахувати, бути ввічливими і поважати старших.

Завдяки старанням вихователів Лариси Гінайло і Нелі Штандер діти прийдуть до першого класу школи підготовленими до наступного етапу здобуття знань. На яскравому святі, яке відбулося 30 травня в міському Будинку культури, було багато емоцій, усмішок, теплих слів і щирих зичень. Дітки присвятили номери концерту рідному дитсадку і вихователькам, котрі стали для них другими мамами.

Директорці дитсадка Тетяні Гінчук сумно було прощатися з талановитими і розумними вихованцями. Тетяна Іванівна привітала їх із маленьким кроком у доросле життя, побажала успіхів у школі та подарувала хлопчикам і дічаткам книги «Юний джентльмен», «Юна леді» та кольорові повітряні кульки.

Щиро дякували працівникам дитсадка за турботу, ласку, увагу батьки випускників, а також кожному, хто турбувався про їхніх дітей, оголосили подяки. 

Винуватців свята вітали молодші діти дитсадка, а родзинкою святкової програми став веселий клоун, в якого перевтілилася вихователька Неля Штандер.

Свято завершилося чуттєвим вальсом. А вже на подвір'ї випускники під оплески батьків і вихователів загадали свої «зіркові» бажання і випустили в небо гелеві кульки.

Хай їхні мрії здійсняться, а школа порадує новими успіхами в навчанні і творчості!

Керівництво дитсадка висловлює вдячність за підтримку в організації свята і розуміння Ніні Вирович, директорці МБК, та Тетяні Гаврось, художньому керівнику закладу.

3

3

2

4

4

6

3

3


8

3

4

3

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024