До Шацька приїдуть відомі українські письменники

01 Червня 2019, 10:40
З Києва до Шацька – з любов’ю! Зненацька… 2469
З Києва до Шацька – з любов’ю! Зненацька…

З Києва до Шацька – з любов’ю! Зненацька…

У віторок, 4 червня, в Шацьку відбудеться зустріч шачан і гостей селища з відомими київськими письменниками Станіславом Бондаренком та Єлизаветою Мельниченко.

У програмі: розмова про неочікувані відкриття й передбачення, презентація нових книжок, експрес-вікторина з призами, а також шанс найкмітливішим дітям отримати красивий диплом «Нового розумника».

Про авторів:

Станіслав БОНДАРЕНКО – лауреат численних всеукраїнських та міжнародних премій – ім. Василя Стуса, ім. М. Волошина,ім. Бориса Нечерди, ім. Антона Чехова, ім. Івана Кошелівця та ін. Його твори для дітей також відзначено високими нагородами – Корнійчуковською премією та премією «Коронація слова». Автор 34-х книжок, загальним накладом 1 мільйон 289 тисяч, серед яких і випущені за останні два роки«З ким МІСто говорить», «Лев і рев – very wеll.ПАЛІНДРОскоші свіжі», «Стасворди із загадок для батьків та діток», «Кролики, ролики і Кондратюк», головний редактор газети «Літературна Україна» (2014–2018), збагатив літературу трьома власними жанрами (роман-паліндром, поема-кліп та стасворди).

Єлизавета МЕЛЬНИЧЕНКО – одна з найталановитіших молодих письменниць Києва, чий перший роман «Іншопланетна Рашка» став бестселером і заслужив три премії, другий роман – «І засяє сонце» – містить у собі дивовижне передбачення, яке вже збулося. А свіжа книжка для дітей «Синій ліс і чарівник Магрітт» стала хітом продажів на стенді «Українського пріоритету» під час недавнього «Книжкового Арсеналу».

Початок зустрічі о 10 годині в Шацькому лісовому коледжі.

Коментарі
02 Червня 2019, 15:29
?
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром