Чому збиралися на засідання члени виконавчого комітету Шацької селищної ради

31 Травня 2019, 11:30
Засідання виконкому селищної ради 2878
Засідання виконкому селищної ради

Відбулося засідання виконавчого комітету Шацької селищної ради.

Про це інформують на сайті органу місцевого самоврядування.

30 травня під час чергового засідання виконавчого комітету Шацької селищної ради, яке пройшло під головуванням заступника селищного голови Віталія Яльницького та за участю секретаря селищної ради Людмили Цевух, члени виконавчого комітету заслухали та обговорили питання порядку денного, що стосувалися різних сфер життєдіяльності громади.

Так, йшлося про хід проведення у 2019 році літнього оздоровлення дітей, про відкриття оздоровчого періоду, розвиток туристичної та рекреаційної сфери на території селища.

На часі – питання організації пунктів по заготівлі грибів, ягід, а також підготовка до сталого функціонування господарств громади в умовах осінньо-зимового періоду 2019-2020 років.  Не оминули увагою і теми надання дозволів на видалення зелених насаджень і на розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності.

Обговорили питання присвоєння адресного номера земельній ділянці та житловому будинку, про надання дозволу на облаштування ставка, про розгляд звернення щодо обстеження частини дороги по вул. Перемоги, про внесення змін до Комплексної схеми розміщення на території Шацької селищної ради нестаціонарних споруд для провадження підприємницької діяльності і малих архітектурних форм. 

Члени виконкому вважають необхідним порушення клопотання перед Волинським обласним фондом підтримки індивідуального житлового будівництва на селі та виділення кредиту по програмі «Власний дім».

Наостанок рекомендували до затвердження графік роботи закладів культури Шацької селищної ради та вартість платних послуг, що надаються закладами культури.

За результатами розгляду цих та інших питань прийняті відповідні рішення, які будуть опубліковані на сайті Шацької селищної ради.

1

1

1


 

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром