У Шацьку обговорять проект парку та дитячого майданчика

30 Травня 2019, 16:55
3364

У Шацькій ОТГ розпочали процедуру розгляду та врахування пропозицій громадськості щодо розташування парку та дитячого майданчика (навпроти церкви Різдва Богородиці).

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у детальному плані території частини вулиці Шевченка (щодо розташування парку та дитячого майданчика) в смт Шацьк розміщено на сайті Шацької ОТГ.

Детальний план території частини вулиці Шевченка (щодо розташування парку та дитячого майданчика) в смт Шацьк – містобудівна документація, яка призвана визначити планувальну організацію та розвиток частини території Шацької селищної ради.

Замовником детального плану є Шацька селищна рада. Розробник детального плану – ФОП Матвіїшин Т. Я.

Детальний план виконується на підставі рішень Шацької селищної ради №48/16.5 від 21.03.2019р. та №48/16.6 від 21.03.2019р.

Ознайомитися Детальним планом території частини вулиці Шевченка (щодо розташування парку та дитячого майданчика) в смт Шацьк Шацького району Волинської області можливо в Шацькій селищній раді за адресою: вул. Природна, 33, смт. Шацьк  до 30.06.2019р.

Відповідальні за організацію розгляду пропозицій: заступник селищного голови Яльницький В.В., начальник відділу землевпорядкування охорони навколишнього середовища та архітектурно-будівельного контролю селищної ради Гірич С.В.

Пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил. Пропозиції подаються до 30 червня та розглядаються у місячний строк з дня подання.

Громадські слухання відбудуться 1 липня в адміністративному приміщенні Шацької селищної ради за адресою: вул. Природна, 33, смт. Шацьк Волинської області о 10.00 год.

2

2

2

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024