Нацпарківці закликають до культурного відпочинку в рекреаційних пунктах

30 Травня 2019, 10:30
2778

Ліс завжди був і залишається улюбленим місцем відпочинку людей, особливо популярним він стає навесні та влітку, коли жодні вихідні не обходяться без «виїзду на природу».

Мабуть, не раз доводилося бачили в лісі облаштовані місця відпочинку – рекреаційні пункти. А от чи задумувалися ви про те, хто саме їх облаштував? – інформують у прес-службі Шацького національного природного парку.

Далеко не всі знають, що більшість рекреаційних пунктів створено руками лісівників. Вони ж слідкують за їх станом та підтримують чистоту.
На території Шацького НПП діє два таких пункти – «Перемут» та «Верхи». Вони облаштовані спеціальними місцями для розведення вогнища, затишними альтанками, смітниками та дитячими майданчиками. Крім того, що дуже важливо для переважної більшості населення, рекреаційні пункти абсолютно безкоштовні. 
Працівники парку зазначають, що такі цивілізовані рекреаційні куточки допомагають формувати культуру відпочинку. Єдине, про що вони просять відвідувачів – шанувати ліс та їхню працю, адже гарне ставлення надихає створювати нові комфортні місця для відпочинку.

2

3

3

2

2

2

2

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром