Шацькі лісівники-футболісти «взули» камінь-каширців

28 Травня 2019, 22:00
3397

Минулої суботи відбувся дев'ятий тур чемпіонату Волині з футболу серед команд першої ліги з участю ФК «Шацьке УДЛГ». Команда лісівників на виїзді у Камінь-Каширську з хокейним рахунком 0:6 обіграла господарів поля. І якщо у першому таймі ФК «Камінь-Каширський» ще чинив супротив і пропустив тільки два м’ячі у свої ворота, то після перерви – наче греблю прорвало: у їх сітку залетіло ще чотири м’ячі.

Голи забили Кедик Ігор, 27, 31, 32 хв, Богута Іван, 43 хв, Засєкін Павло, 55 хв та Мартинюк Іван, 87 хв. Попередження отримав Антонюк Олександр (ФК Камінь-Каширський), – повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ

Судійство здійснювали арбітр Назарій Бас та його асистенти Юрій Якимчук та Андрій Щербик. Інспектором арбітражу був Павло Ткачук.

У минулі вихідні ФК ДП «Шацьке УДЛГ» взяло гору над командою ДП «Прибузьке ЛГ» у внутрішньому чемпіонаті з футболу серед команд Волинського ОУЛМГ. Гра відбувалася на футбольному стадіоні Шацька. Господарі тисли гостей по всьому полю упродовж цілого матчу, рахунок міг бути куди більшим, але у завершальних атаках нападникам бракувало елементарної точності або ж везіння. Суперником шацьких лісівників у наступному турі буде команда ДП «Турійське ЛГ», яка обійшла команду ДП «Горохівське ЛМГ».

Новачок лісівничого чемпіонату з футболу – команда Шацького національного природногого парку – на рідній землі не змогла вчинити гідного опору досвідченим гравцям із ДП «Любешівське ЛМГ». У підсумку 0:4 на користь гостей – віце-чемпіона минулорічного чемпіонату Волині.

«Футбольні пристрасті з кожним туром зростають. Я задоволений організацією матчів, станом футбольних газонів, підготовкою команд та суддівством. Цей чемпіонат згуртовує наших працівників, привертає увагу громадськості», – зазначає голова обласної організації профспілки працівників лісового господарства Павло Матіюк.

Варто віддати належне начальнику управління Олександрові Кватирку, адже подібного чемпіонату на Волині не має жодна з галузей. Олександр Михайлович особистою присутністю підтримує дух командної боротьби, разом з усіма співпереживає за спортивну і чесну поведінку команд.  

Кожен матч не схожий на попередній, проходить надзвичайно цікаво і захоплююче, збирає на трибунах сотню-другу глядачів. На полі гартується характер гравців, індивідуальна майстерність та колективна жага перемоги.

Нагадаємо: ДП «СЛАП «Ратнеагроліс» поступився ДП «Старовижівське ЛГ» з рахунком 3:4. Ще чотири матчі 1/8 відбудуться у ці вихідні: у суботу команда ДП «Колківське ЛГ» прийматиме на своєму полі футболістів ДП «Ківерцівське ЛГ», а в Маневичах ДП «Маневицьке ЛГ» зіграє з ДП «Поліське ЛГ» – обидва господарі. У неділю футболісти ДП «Городоцьке ЛГ» зустрічатимуться з ДП «Ковельське ЛГ», а ДП «Володимир-Волинське ЛМГ» на своєму полі прийматиме команду ДП «Любомльське ЛГ».

Ці ігри і визначать наступні пари суперників 1/4 чемпіонату Волині.

Прогнозувати комусь перемогу сьогодні ще зарано, однак команди-лідери вже заявляють про свої амбіції великою кількістю забитих голів.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024