Шацьк: у районному центрі зайнятості агітували за контрактну службу

25 Жовтня 2016, 21:00
1362

Захищати незалежність країни та цілісність її кордонів – обов’язок кожного громадянина України. З метою популяризації військової служби за контрактом 24 жовтня 2016 року у Шацькому районному центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій.

У заході взяли участь 9 безробітних громадян, - інформує сторінка Шацького районного центру зайнятості у Facebook.

Під час проведення ярмарку вакансій представник Шацького районного військкомату майор Олександр Давидюк зазначив, що Збройні сили України сьогодні є носієм бойової могутності і за своїм призначенням та обсягом покладених на них завдань відіграють вирішальну роль у виконанні своїх функцій.

Комплектування особового складу Збройних Сил України за рахунок контрактників підвищить їх бойову та мобілізаційну готовність. Під час служби за контрактом всі військовослужбовці отримуватимуть грошове забезпечення, пройдуть спеціальну військову підготовку та зможуть стати професійними захисниками Вітчизни.

Також учасники заходу отримали інформацію щодо гарантованого соціального пакету.
Заступник директора Галина Левчук розповіла учасникам заходу про стан місцевого ринку праці та перспективи працевлаштування.

Особливий акцент було зроблено на зростанні попиту військової служби за контрактом.
Учасники заходу отримали інформаційні матеріали. Усім, хто виявить бажання служити за контрактом, рекомендовано звернутись у районний військовий комісаріат.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024