Шацьк: студенти, що навчалися на «Лісовому господарстві», попрощалися з коледжем

27 Травня 2019, 15:44
2915 Джерело: shlk.org.ua

В актовій залі Шацького лісового коледжу ім.В.В.Сулька відбувся традиційний прощальний вечір випускних груп.

Про це інформує сайт навчального закладу.

23 травня студенти 4 курсу спеціальності «Лісове господарство» (куратори груп – Тетяна Іванівна Корнелюк, Валентина Миколаївна Городиська, Лариса Семенівна Арват та Володимир Юрійович Кононенко) подарували присутнім різноманітні, цікаві номери, неймовірно гарні та зворушливі пісні, а також кожна група підготувала фото та відеофільми про своє різнобарвне студентське життя.

Студенти 4 курсу на прощальному вечорі урочисто передали своїм наступникам,  майбутнім висококваліфікованим спеціалістам лісового господарства, «Меч Колесова». З вдячністю та шаною випускники привітали квітами викладачів, батьків та всіх тих, хто впродовж 4 років брав участь у їхньому студентському житті.

Щедрими на тепло, любов та гарні слова були виступи заступника директора з виховної роботи Т.А.Натальчук та мами студента 4 курсу Л.Ф.Вирович. Всі учасники вечора були трішки втомлені і неймовірно щасливі, адже вони отримали безліч компліментів від своїх друзів, рідних, викладачів коледжу. Переповнені емоціями випускники подарували коледжу вишиті рушники, виконані в українських національних кольорах, з іменами студентів випускних груп та кураторів. Завершальним акордом урочистого заходу був прощальний вальс студентів та викладачів.

Отож, шановні випускники, бажаємо вам нових життєвих перемог, легких доріг та високої професійної майстерності. Хай вам у всьому щастить!

1

2

3

4

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024