Керівник гуртка Шацького БДЮТ – призер обласного етапу Всеукраїнського конкурсу

27 Травня 2019, 13:00
Керівник гуртка Шацького БДЮТ – призер обласного етапу Всеукраїнського конкурсу 2021
Керівник гуртка Шацького БДЮТ – призер обласного етапу Всеукраїнського конкурсу

Керівник гуртка Шацького БДЮТ Наталія Німець стала призером обласного етапу Всеукраїнського конкурсу. 

Педагоги Шацького Будинку дитячої та юнацької творчості постійно долучаються до Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників  закладів позашкільної освіти «Джерело творчості». Цьогоріч конкурсантом від закладу серед керівників гуртків туризму і краєзнавства стала  Наталія Німець. Представивши власну  анотацію досвіду роботи, розробки  та відеозаписи гурткових занять та заходів, здобула почесне ІІ місце в 2-му (обласному)  етапі конкурсу в номінації «Керівник гуртків туристсько-краєзнавчого напряму позашкільної освіти».

Переможців, лауреатів та учасників конкурсу визначали Ірина Никитюк  — завідувач відділу виховної роботи Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти;  Наталія Чапко — заступник директора Волинського державного центру естетичного виховання; Наталія Миронюк   культорганізатор Волинської МАН; Катерина Павлюк — заступник директора центру туризму, спорту та екскурсій; Віталій Гнатюк — методист ЦТСЕ;  Світлана Сподарик — завідувач інструктивно-методичного відділу еколого-натуралістичного центру.

Це ще один здобуток до скарбнички талановитого керівника гуртків Наталії Німець. Ми щиро радіємо за  нашу колегу та вітаємо її з перемогою! — ділиться педагогічний колектив Шацького Будинку дитячої та юнацької творчості.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39