Безробітних Шацька застерегли від шахрайств при пошуку роботи

26 Травня 2019, 15:00
1463

У Шацьку відбувся семінар для безробітних.

Про це повідомляє Шацька районна філія Волинського обласного центру зайнятості у Facebook.

З метою підвищення обізнаності безробітних щодо переваг легальної зайнятості та застереження від проявів шахрайства при працевлаштуванні в Шацькій районній філії Волинського обласного центру зайнятості систематично проводяться інформаційні семінари на тему: «Легальна зайнятість». 

Цього разу до участі у заході запросили начальницю Шацького бюро безоплатної правової допомоги Роксолану Цвид

Під час семінару учасники обговорили питання щодо легалізації трудових відносин та забезпечення прав застрахованих осіб на ринку праці. Безробітні ознайомились з чинним законодавством про працю, соціальними гарантіями для працівників, їм було наголошено на перевагах офіційного працевлаштування та застережено від проявів шахрайства під час пошуку роботи.

Обом сторонам трудових відносин необхідно глибоке усвідомлення своїх дій. Не лише роботодавці, які платять, а й працівники, котрі одержують зарплату в конвертах, свідомо сприяють порушенню чинного законодавства, не наполягаючи на тому, щоби трудові відносини були офіційними. Сьогодні кожен сам повинен вирішити, що є для нього головнішим: жити одним днем чи бути соціально захищеним і впевнено рухатись у завтра.


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024