Шацьк: у селищній раді обговорили, які податки сплачуватимуть підприємці

26 Травня 2019, 12:00
3569

У Шацькій селищній раді відбулися громадські обговорення проектів регуляторних актів – рішень селищної ради.

Про це йдеться на сайті Шацької селищної ради.

Так, з підприємцями та жителями селища, виконавчим комітетом селищної ради обговорили питання «Про встановлення земельного податку та ставок і пільг зі сплати земельного податку на території Шацької селищної ради на 2020 рік», «Про встановлення  податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки та ставок і пільг зі сплати податку на території Шацької селищної ради на 2020 рік»,  «Про встановлення єдиного податку та ставок єдиного податку на території Шацької селищної ради на 2020 рік»,  «Про встановлення туристичного збору  та ставок туристичного збору на території Шацької селищної ради на 2020 рік», «Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами на території  населених пунктів Шацької селищної ради» та аналізи регуляторного впливу  до них.

 В обговоренні взяли участь представники органів виконавчої влади, фахівці відділів виконавчого комітету селищної ради, депутати, підприємці та інші зацікавлені особи.

Найбільш жвавими були обговорення  стосовно ставок Єдиного податку для платників І та ІІ груп, земельного податку та податку на нерухомість.

За результатами активного обговорення вирішено всі зауваження та пропозиції подати на розгляд сесії селищної ради.

З тим, які ставки податків пропонували на обговоренні, можна ознайомитися на сайті Шацької селищної ради у розділі Регуляторна діяльність. Обговорення проектів.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024