Поліцейські знайшли у жителя Шацького району зброю

24 Травня 2019, 11:30
3295 Джерело: фото ілюстративне

У трьох жителів Волині поліцейські знайшли та вилучили вогнепальну зброю.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Співробітниками Маневицького відділу поліції 22 травня за місцем проживання 41-річного жителя району виявили та вилучили малокаліберну гвинтівку «ТОЗ-8». За незаконне зберігання зброї та боєприпасів волинянину загрожує до семи років позбавлення волі.

Поліцейські під час санкціонованого обшуку за місцем проживання 41-річного жителя села Четвертня Маневицького району вилучили малокаліберну гвинтівку «ТОЗ-8» калібру 5,6 мм.

Цього ж дня дільничні офіцери Любешівського відділення поліції під час поверхневого огляду 45-річного жителя цього ж району виявили та вилучили саморобний пристрій кустарного виробництва та 13 патронів калібру 5,6 мм.

Також у Шацькому районі поліцейські за місцем проживання 56-річного жителя району в результаті санкціонованого обшуку вилучили вогнепальну зброю кустарного виробництва невстановленого зразка.

Усю вилучену зброю направили на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.  Йдеться про незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

Поліція Волині вкотре наголошує – за незаконне зберігання зброї та боєприпасів передбачена кримінальна відповідальність. Особа, яка добровільно здасть до органів влади боєприпаси, вогнепальну чи холодну зброю звільняється від кримінальної відповідальності.

1

Коментарі
24 Травня 2019, 16:27
нормально так
26 Травня 2019, 01:00
Це не справедливо. Наприклад, в Америці зброя дозволена , а в нас 3-7 роки тюрми. А люди ж ті ж самі. Де логіка?
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром