Чому дітям по дорозі до школи стає погано?

23 Жовтня 2016, 09:00
1586

Дорога до села Прип’ять, якою шкільний автобус довозить дітей до навчального закладу, знаходиться в жахливому стані.

Проблему у формі депутатського запиту озвучив на черговій сесії Шацької районної ради, яка відбулася у середу, 19 жовтня, під головуванням Сергія Карпука, голови районної ради, депутат Анатолій Бубела.

-Це болюче для сільської ради питання я порушував декілька разів у районній держадміністрації. Остання наша розмова відбулася при Володимирові Федчишину, начальнику Шацької дорожньої дільниці Любомльського «Автодору». Посадовець пообіцяв за день-два прогрейдерувати дорогу. Проте пройшло декілька тижнів, і нічого зроблено не було. Я вимушений був діяти по-іншому, бо страждали в цій ситуації, передусім, діти, - повідомив Анатолій Бубела.

З його слів,  на прохання депутата районна рада виділила кошти на солярку, після чого водій шкільного автобуса з допомогою власного трактора і грейдера, який є на території сільради, сам прогрейдерував проблемну ділянку дороги.

Підтвердила слова Анатолія Адамовича інший депутат від Прип’яті – Ольга Дударчук:

-Ця дорога – як драбина. Шкільний автобус їде нею зі швидкістю 20 км. Дітям, яких добряче протрясе від дому до школи, нерідко стає погано. Для чого нам потрібна дорожня служба, коли водій автобуса сам грейдерує дорогу?

Свій запит обранець громади адресував Шацькій райдержадміністрації та Любомльському «Автодору».

Депутат Ольга Сахарук у звязку з актуальністю питання не лише в Припятській сільській раді, а й на всій території району, запропонувала на наступній сесії районної ради заслухати питання стану утримання доріг місцевого значення від керівництва дорожньої служби.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024