ТОП-5 подій тижня: пожежа, люцимерський пляж, шацько-самійличівське весілля та підприємець-марафонець

20 Травня 2019, 14:00
2384

Минув ще один тиждень з життя Шацького району, насичений подіями.

За минулий тиждень найбільш рейтинговими на сторінках інтернет-видання Район.Шацьк стали новини про пожежу в селі Світязь та тренування рятувальників на воді, весілля на районі та новина про пляж, який хочуть зробити на озері Люцимер. Також шачани читали і про підприємця Василя Печука, який взяв участь у львівському веломарафоні.

5 місце (1740 переглядів) 

Відомий шацький підприємець та депутат взяв участь у львівському веломарафоні

У цьогорічній десятій за ліком велогонці взяв участь і шачанин Василь Печук, відомий в озерному краї підприємець, пропагандист здорового способу життя, спонсор багатьох районних спортивних подій, зрештою, депутат Шацької селищної ради.

1

4 місце ( 2076 переглядів)

Біля Люцимера разом із дорогою зроблять нову відпочинкову зону

Нову відпочинкову зону планують облаштувати поблизу озера Люцимер, яке знаходиться приблизно за 15 кілометрів від Світязю, на дорозі Шацьк – Ратне, де саме планують розпочинати роботи із будівництва нової траси.

1

3 місце (3050 переглядів)

ВесілляНаРайоні: поєднали свої долі шачанка і житель Самійлич

В Шацькому районі народилася нова сім'я. Шлюб зареєстрували Назар Цвинкилевич із Самійлич та Валентина Демакова з Шацька.

3

2 місце (3340 переглядів)

Світязь: рятувальники витягували «потерпілих» з води та надавали допомогу

Працівники водолазно-рятувального відділення селища Щацьк, співробітники аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС України у Волинській області відпрацювали комплекс заходів з порятунку людей на воді. Навчання відбулися на акваторії озера Світязь у Шацькому районі.

1

1 місце (3495 переглядів)

У Світязі під час пожежі згоріли гараж і літня кухня

В селі Світязь спалахнули господарські будівлі. Як повідомили в Шацькому районному секторі управління ДСНС, загорання сталося надвечір у понеділок, 13 травня.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024