Мельники: у школі організували тиждень здоров'я

18 Травня 2019, 17:00
4870

У НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.- дитячий садок с. Мельники» відбувся «Тиждень здоров'я». Організувала заходи шкільна медсестра Русланна Сидорук. 

Цей тиждень мав свої обов'язкові правила: ранкова зарядка, відмова від сухариків, чипсів і солодкої газованої води, тільки здорове харчування! Кожен день був по своєму цікавий: В понеділок були озвучені всі умови тижня. Також було проведено лекцію для молодший класів на тему: «Збережемо свої зуби».

Ранок вівторка розпочався з спортивної зарядки, яку проводили цілий тиждень вчителі фізичного виховання Дударчук Юрій Сергійович і Маригода Павло Миколайович. Придовженням дня було проведення квесту на тему: «Молодь обирає здоров'я». Перемогу в ньому здобули учні 8 класу і отримали приз у вигляді фруктів.

У середу соціальний педагог Наумич Наталія Вікторівна з практичним психологом Стаднік Ольгою Миколаївною провели анкетування на тему «Шкідливі звички в учнівському колективі». А четвер був особливий для дітей, адже не кожен день вони мають змогу побачити вчителів, які змагаються між собою у естафеті. Вчителі з великим задоволенням взяли участь у спортивних змаганнях. А учні з радісною усмішкою і щасливим обличчям підтримували своїх педагогів.

З дитячих уст лунали різні цікаві кричалки для заохочення своєї команди. Також цей день співпав з днем вишиванки. Вчителі і учні всі прийшли у національному вбранні. В такі моменти душа радіє. Переможці спортивних змагань були нагороджені «Солодкими медалями». А переможцями були всі, адже кожен вчитель, взявши участь, показав свої спортивні здібності перед своїми вихованцями.

Кінець тижня був неочікуваний для дітей. Тому що в цей день було проведено навчальна евакуація школи. На обличчях дітей був стривожений погляд, адже вони не очікували почути сигнальні дзвінки евакуації.Діти не розгубилися!!!! Вони згуртовано вибігли на двір і побачили на шкільній території пожежну машину Мельниківського лісництва. Старший майстер лісу Ратушний Олександр Вікторович розказав учням правила поведінки під час пожежної евакуації, а пожежники показали, як правильно гасити пожежу.

Під керівництвом вчителя біології Дударчук Віри Петрівни учні 11 класу вперше відчули себе медиками і надали потерпілому першу невідкладну допомогу. Цей тиждень був дуже насиченим, цікавим не тільки для школярів , а й для всіх працівників навчального закладу.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024