У Шацькій ОТГ обговорять нові ставки податків

17 Травня 2019, 12:00
3211 Джерело: фото ілюстративне

Шацька ОТГ запрошує жителів селища та підприємців взяти участь в обговоренні ставок податків.

Про це йдеться на сайті органу місцевого самоврядування. 

Так, обговорення ставок податків для піддприємців та жителів громади відбудуться 21 травня.

«Відповідно до статей 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та з метою отримання пропозицій та зауважень до розроблених виконавчим апаратом селищної ради регуляторних актів, Шацькою селищною радою будуть проводитись громадські обговорення проектів регуляторних актів – рішень селищної ради «Про встановлення земельного податку та ставок і пільг зі сплати земельного податку на території Шацької селищної ради на 2020 рік», «Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки та ставок і пільг зі сплати податку на території Шацької селищної ради на 2020 рік», «Про встановлення єдиного податку та ставок єдиного податку на території Шацької селищної ради на 2020 рік», «Про встановлення туристичного збору та ставок туристичного збору на території Шацької селищної ради на 2020 рік», «Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами на території населених пунктів Шацької селищної ради» та аналізи регуляторного впливу до них.

Громадське обговорення відбудеться 21 травня 2019 року о 12.00 год. в залі засідань приміщення Шацької селищної ради за адресою: смт Шацьк вул. Природна, 33.

З проектами рішень селищної ради (регуляторними актами) та аналізами регуляторного впливу проектів регуляторних актів можна ознайомитись у Шацькій селищній раді та на офіційному веб-сайті Шацької селищної ради (www.shsrada.gov.ua) в розділі «Регуляторна діяльність» – «Обговорення проектів»). Для отримання додаткової інформації телефонувати за номерами: 2-04-07, 2-01-69 або звертатись на електронну адресу [email protected].», – йдеться у повідомленні.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром