Шацькі дзюдоїсти-торнадівці привезли медалі з Луцького чемпіонату

14 Травня 2019, 11:30
1781

В обласному центрі 8-9 травня відбулася відкрита першість міста Луцька з дзюдо, присвячена Дню Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні серед юнаків 2006-2011 років народження.

Змагання організували управління з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради спільно з Федерацією дзюдо Волині, ГО «Луцька міська федерація з видів боротьби» та ГО «Волинська обласна організація ФСТ «Динамо» з метою вшанування пам’яті загиблих у Другій світовій війні та відбору кандидатів у збірну команду міста, – повідомляє прес-служба Шацької РДА.

В змаганнях взяли участь більше 300 спортсменів. Традиційно у визначному заході виборювали право на призові місця вихованці Шацького спортивного клубу «Торнадо» (керівник Роман Самолюк).

За підсумками змагань, перемогу у відповідності до вагових категоріях вибороли юні дзюдоїсти місцевого спортивного клубу: 2 місце – Євген Вишневий, Іван Куява, Валентин Цевух (с.Піща); 3 місце - Назар Горніч (село Голядин), Назар Положевець (с.Положево), Єлісей Мадрімов.

Переможців нагородили дипломами та медалями. До змагань спортсменів готували тренери Шацького СК «Торнадо» Роман Самолюк та Олексій Писачук.

Тренерський склад, батьківський колектив та вихованці місцевого СК «Торнадо» дякують голові Шацької райдержадміністрації Василю Голядинцю, начальниці відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Людмилі Єрофєєвій за надану допомогу, сприяння розвитку дитячого дзюдо в Шацькому районі, а також Віталію Корнелюку і Наталії Мартинець за забезпечення транспортом для поїздки дітей до області.

Бажаємо юним дзюдоїстам подальших успіхів та перемог.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024