«З любов’ю до рідної землі» – Шацька музична школа представила на сцені творчий доробок

09 Травня 2019, 10:40
Шацька музична школа представила на сцені творчий доробок 4348
Шацька музична школа представила на сцені творчий доробок

Учні та викладачі Шацької дитячої музичної школи на чолі з директоркою Ольгою Цюпяшук презентували перед батьками юних музикантів і шанувальниками цього виду мистецтва свій творчий доробок. Все, чого діти навчилися за рік, досягли наполегливою працею, знайшло своє відображення в яскравому концерті «З любов’ю до рідної землі» на сцені залу Шацького лісового коледжу.

Привітала глядачів з Великоднем і повела в чарівний світ музики ведуча заходу Ірина Мокрушенко. Задав тон усьому святу і налаштував на приємний перегляд концерту хор молодших класів з піснями «Дружать діти» та «Дощик», якого готувала до виступу Ольга Цюпяшук. А далі полилися звуки музики, затанцювали клавіші, забриніли струни!

Мелодії сучасних авторів і класиків діти разом зі своїми наставниками виконували на баяні, бандурі, скрипці, сопілці та піаніно. Зал гаряче аплодував ансамблям і талановитим юним музикантам: Катерині Бойчун (бандура, клас Олесі Матяшук), баяністам-віртуозам Богдану Денисовцю, Ірині Сердюченко, Анастасії Брезі,  акордеоністу Артуру Мерчуку, сопілкарям Владиславу  Юхимуку і Софії  Дударчук (класи Оксани Демедюк), ансамблю скрипалів (клас Олени Гінайло), дуету в складі Соломії Дударчук та Діани Дунець (класи Любові Величко та Олени Гінайло), Матвію Корнелюку та Оксані Курчак (клас Інни Шаповалової), Марії Мегель (клас Олесі Матяшук).

2

 

Словами українських пісень і потужними голосами зачаровували глядачів ансамбль «Квіточки» (керівник Ірина Мокрушенко), солісти Світлана Чернякова і Вікторія Пех (клас Світлани Постернак), Ольга Степанюк (клас Олесі Матяшук). Справжні овації викликав виступ ансамблю викладачів музичної школи, які підкорили зал композицією «На карнавалі».

Завершилося музичне свято величним виступом хору учнів старших класів та зведеного хору. Оксана Юхимук, начальниця відділу культури Шацької РДА, відзначила  високу виконавську майстерність усіх учасників творчого заходу, їхню віртуозність, сценічну культуру. Оксана Степанівна нагородила кращих виконавців і колективи грамотами.

У свою чергу директорка музичної школи подякувала зі сцени викладачам та учням за відмінну роботу, батькам – за розуміння та всіляку підтримку, зазначивши з гордістю, що дружня сім’я музикантів достойно підвела риску під досягненнями минулого навчального року.

2

5

3

3

5

3

3

4

4

5

5

7

4

4

5

4

5

3

5

2

3

4

4

4

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024