Дівчинці із села Грабове, яка потребує операції, назбирали кошти за один день

08 Травня 2019, 22:00
Марія Веремчук 4140
Марія Веремчук

Дворічній Марії Веремчук, у якої декілька днів тому лікарі виявили пухлину головного мозку, за день назбирали кошти на операцію.

Про це на своїй сторінці у Facebook  написала мама дівчинки Анастасія Веремчук.

Нагадаємо, батько дворічної Марії – працівник галузі культури району Максим Веремчук звернувся через соцмережі за допомогою до небайдужих людей та попросив допомогти коштами на лікування єдиної доньки Марії, у якої днями лікарі виявили пухлину головного мозку. Понад 5 тисяч переглядів зібрала новина на сайті Район.Шацьк, а також більше тисячі загальних поширень посту друзів у соцмережах. 

На своїй сторінці у Facebook мама дівчинки також подякувала усім небайдужим за допомогу та розповіла, як почувається донька тепер.

«Довго думала,чи варто писати це в соцмережу,але через вчорашній шквал дзвінків,повідомлень,коментарів та репостів,на які фізично усім (за що дуже вибачаюсь) не мала змоги відповісти, розумію, що треба.

Серце розривається від вдячності, вдячності за те, що не проходите повз, що допомагаєте, жертвуючи при цьому своїми особистими потребами для порятунку нашої донечки...Я не знаю, як виразити кожнісінькому з вас своє захоплення тою безкорисністю і добротою, яку ви до нас виявляєте. Прошу в Бога для всіх людей, рідних, друзів, знайомих і незнайомих, які відкликнулись на наше горе, великої нагороди за ваше милосердя. Я чесно не можу повірити, що за один день вирішилося питання з коштами на операцію.

Попереду ще сама операція, досить складна, як сказав лікар. Адже пухлина велика, а ще дотична до важливих частин власне самого мозку. Ризик шалений, але надія на Бога і на золоті руки лікаря.

Тепер трохи про саму пацієнтку і її стан, який так цікавить багатьох з вас. Марія трохи слабка після двох перенесених наркозів (вводили під час діагностики), а ще після 10-годинної «голодовки», яка була потрібна, щоб здати цілий комплекс аналізів на голодний шлунок. Хоча це в якійсь мірі пішло на користь, бо вчора ввечері апетит у Марії був шалений. Незважаючи на незначне підвищення температури, ми граємось, співаємо, пробуємо ходити, але це поки виходить погано, тому більше проводимо часу сидячи та лежачи у ліжку (хто знає Марічку до хвороби, то в це, звичайно, важко повірити). Ще часто чую запитання стосовно того, яка ця пухлина, доброякісна чи ні. Поки відповіді немає. Буде після результатів біопсії.

П.С. Писала цей пост пізно ввечері, коли доня вже мирно сопіла. Але виставляю зараз, а також прошу вибачення за пізній допис від позавчора. Просто в тому шоці не подумала,що багатьом людям «подарувала» безсонну і розбиту ніч. Ще раз усім-усім величезне спасибі за підтримку і гарного дня, а головне здоров'я вам та вашим близьким», – йдеться у дописі.

5

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром