У Шацьку на Покрову молилися за захисників України

17 Жовтня 2016, 11:00
1892

4 жовтня, в День захисника України, на свято Покрови Пресвятої Богородиці, біля пам'ятника Тарасові Шевченку в селищі Шацьк відбулося святкове богослужіння.

За тих, хто боронить Вітчизну, за живих і загиблих героїв України молилися Шацький декан УПЦ КП отець Михайло Цвинкилевич та настоятель парафії святого Архістратига Михайла УПЦ КП смт. Шацьк отець Роман Скірак, - повідомляється на сторінці громадської організації "Ветерани АТО Шацького району".

До молитви зійшлося багато люду, серед якого було й чимало військових. Присутні пом’янули тих, хто поліг за волю Вкраїни та помолились за захисників держави, які захищають нас від ворога нині. 

Священнослужителі привітали усіх присутніх зі святом Покрови Пресвятої Богородиці та Днем захисника України! Подякували присутнім ветеранам АТО за жертовність та героїзм, за мужність та відвагу, за волю до перемоги . Побажали, щоб Господь Бог сторицею повернув їм віддане заради нашої Вітчизни. Нехай Свята Богородиця своїм омофором покриває їх родини і нашу Україну та захищає від зла і лютого ворога. 

В кінці заходу всі присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих захисників та ветерани АТО поклали квіти до пам'ятника Тарасові Шевченку.

2


 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024