Голядин: дітям подарували ігровий майданчик

06 Травня 2019, 10:45
Голядинські діти отримали чудовий ігровий майданчик. 2984
Голядинські діти отримали чудовий ігровий майданчик.

Голядинські діти отримали чудовий ігровий майданчик.

Прекрасна пора – дитинство. Це яскравий і незабутній період для кожного з нас. Ніщо так не єднає дітей, як гра. Коли діти почули, що в селі з'явиться ігровий майданчик, їхній радості не було меж. Вони щодня обговорювали, уявляли, яким він буде, і з нетерпінням чекали. Дійсно, він перевершив всі очікування не тільки дітей, але й дорослих. І тепер на шкільному подвір'ї ніколи не буває тихо. У всі куточки села доноситься дитячий гомін і сміх.

2 травня відбулося урочисте відкриття дитячого ігрового майданчика. В знак вдячності учні школи підготували невелике свято для благодійників. Сердечно дякували людям, які зробили для них цей подарунок : голові Шацької районної адміністрації Василю Голядинцю та представнику народного депутата України Степана Івахіва –  Наталії Маленицькій. Та подарунки на цьому не закінчувалися. На свято запросили аніматорів, що неабияк ощасливило дітей.

Веселилися не тільки діти, а й дорослі. Ігри, забави, співи, танці, вікторини та конкурси – цей день запам'ятається дітям надовго. В кінці розіграли подарунки: розвиваючі ігри, цікаві книги та солодощі. Саме цього дня в першокласника Горніча Вадима був день народження. Тож всі дружно заспівали йому «Happy birthday».

«Тож ще раз дякуємо за чудовий ігровий дитячий майданчик», – пишуть у листі до редакції вдячні жителі села.

3

3

3

3

3

4

3

 

Коментарі
06 Травня 2019, 15:21
Єто жєсть!
06 Травня 2019, 16:14
В кращих традиціях совєцкого союзу
06 Травня 2019, 20:28
Тільки чому як заходять діти погратись Земчик проганяє бо вони не ходять в українську церкву Ганьба
06 Травня 2019, 21:41
Дуже тяжко людям догодити,як нема то влада нічого не робить,зробили , колір несподобався.І кожний шукає причину,аби щось не так.Дякувати треба,цеж для ваших дітей
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром