На Шаччину приїде Преосвященний Матфей, єпископ Володимир-Волинський і Турійський

03 Травня 2019, 11:10
4385

6 травня в Свято-Георгіївському храмі села Голядин відбудеться  богослужіння з нагоди престольного свята – дня великомученика Георгія Побідоносця. 

На святковій Божій службі побуває Преосвященний Матфей, єпископ Володимир-Волинський і Турійський.

Настоятель храму і парафіяни запрошують жителів району взяти участь у святкуванні.

Після богослужіння в Голядині Владика Матфей зустрінеться з прихожанами храмів Шацького району, які перейшли до Православної Церкви України.

Коментарі
05 Травня 2019, 00:25
Не жадай дому ближнього твого, не жадай жони ближнього твого, ані раба його, ані рабині його, ані вола його, ані осла його, ані всякої худоби його, ані всього, що у ближнього твого. <br/><br/>Що це означає? <br/>Відповідь:<br/>Десятою заповіддю Господь Бог забороняє не тільки робити щось погане іншим, ближнім, які оточують нас, але й забороняє погані бажання і помисли щодо інших. <br/>Гріх проти цієї заповіді називається заздрощами. Той хто заздрить, хто в думках жадає чужого, той від поганих думок в жадань легко може перейти і до поганих справ. <br/>Але й сама по собі заздрість оскверняє душу, роблячи її нечистою перед Богом, як каже слово Боже: «Думки злі – мерзотність для Бога» (Притч. 15, 16). «А через заздрість диявола гріх увійшов у світ» (Прем. 2, 24). <br/>Одне з головних завдань істинного християнина – очищати свою душу від усякої внутрішньої нечистоти, згідно з настановою апостола: «очистьмо себе від усякої скверни плоті і духа, творячи святиню в страхові Божому» (2 Кор. 7,1). <br/>Потрібно берегтися від усяких поганих жадань і думок і бути задоволеним тим, що маємо: дякувати за це Богу, а за інших радіти, якщо вони мають усього багато.
05 Травня 2019, 01:01
То хто ж порушив, на Вашу думку, цю заповідь? Невже московія, яка підпорядкувала Київську митрополію, підступом і брехнею отримавши своє, а тепер, коли відновлено історичну справедливість, ще й свідчить неправду? Брехнею світ пройдеш, але назад не повернешся.
05 Травня 2019, 01:22
А не Бебика.
05 Травня 2019, 10:42
Али й граматєї
05 Травня 2019, 11:44
І Ви читайте, тільки не тлумачте текст у той бік, у який вигідно саме Вам.
05 Травня 2019, 15:14
От ми і побачимо скільки у районі реально томосолюбів?
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024