У свіжому випуску - інтерв'ю з губернатором та розмова з переможцем згоранського запливу

13 Жовтня 2016, 22:00
1348

Запитуйте в місцях продажу преси святковий випуск улюбленого тижневик «Сімя і дім»!

У номері від 13 жовтня читайте інтерв’ю заслуженого учителя України, який першим у Луцьку створив клас із предмету «Захист Вітчизни». Також інтерв’ю виданню з нагоди державного свята Дня захисника України дав голова Волинської облдержадміністраці Володимир Гунчик. Чиновник розповів про державну політику у сфері оборони. А подружжя військових з Іванич поділилося особистою історією боротьби за Батьківщину і зцілення єдиної донечки.

Журналісти «Сім’ї і дому» поспілкувалися з неочікуваним героєм гучного згоранського запливу політиків - вчителем фізкультури з Турійського району Леонідом Гаврилюком. Саме він першим переплив озеро, та ще й без спеціального гідрокостюму.

Читайте і про те як на Поліссі відкривали лісову дорогу, що краща за автотрасу, який розкішний дитсадок збудувала найбагатша сільрада Любомльщини і як у маленькому селі Загаї Горохівського району освітлюють вулиці за допомогою сонячної енергії.

На сторінці «Здоров’я» знайдете інтерв’ю доктора медицини з Хорватії, який пропагує статеве життя без контрацептивів і абортів та аналітичний матеріал про реформу охорони здоров’я в 
Україні.

На сторінці спорт – інтерв’ю з новачком команди «Волиньбаскет» Артемом Чемякіним і чемпіоном України з тайського боксу Сергієм Снитюком з Луцька.

Традиційно у номері новини Волині, кіно, шоу-бізнесу, історії кохання, програма телепередач, прогноз погоди, кросворд, гороскоп, рецепти і багато приватних оголошень. 
Купуйте! Читайте! Не пропустіть!

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024