Шачани в соцмережі хизуються власноруч випеченими пасками
26 Квітня 2019, 22:00
2948
Джерело: фото ілюстративне
Господині Шацького району ретельно готуються до Великодня. Духмяна паска – головна страва святкового столу, і щоб її приготувати, потрібно докласти багато зусиль, часу і терпіння. Здоба має бути в міру запеченою, рум'яною, з рівненьким верхом, до того ж гарно і зі смаком оздобленою. Випікати великодній хліб шачанки почали ще з середи. Фотографії найкращих творінь самі господині і їхні чоловіки опублікували у Facebook.
Паски Наталії Бурчак
Великодній хліб Віти Рогози
Оригінальні пасочки від Галини Янчук
Фейєрверк кольорів на пасках Ірини Маротчак
Паски і для діток, і для дорослих від Надії Матющенко
Весняні паски Наталії Кот
19/04/2024
П'ятниця
19.04.2024
09:12
18.04.2024
18:00
17:29
ГАЛЕРЕЯ
Афіша
Бізнес
Еко
Життя
Закордон
Історія
Культура
Медицина
Освіта
Спорт