Шачани в соцмережі хизуються власноруч випеченими пасками

26 Квітня 2019, 22:00
2948 Джерело: фото ілюстративне

Господині Шацького району ретельно готуються до Великодня. Духмяна паска – головна страва святкового столу, і щоб її приготувати, потрібно докласти багато зусиль, часу і терпіння. Здоба має бути в міру запеченою, рум'яною, з рівненьким верхом, до того ж гарно і зі смаком оздобленою. Випікати великодній хліб шачанки почали ще з середи. Фотографії найкращих творінь самі господині і їхні чоловіки опублікували у Facebook.

Паски Наталії Бурчак

4

Великодній хліб Віти Рогози

4

Оригінальні пасочки від Галини Янчук

5

Фейєрверк кольорів на пасках Ірини Маротчак

2

Паски і для діток, і для дорослих від Надії Матющенко

2

Весняні паски Наталії Кот

3

 

 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром