«Тут є життя»: у Шацькій бібліотеці показали фільм про Чорнобиль

26 Квітня 2019, 15:25
1710

Рівно 33 роки тому – 26 квітня 1986 року вогонь Чорнобиля опалив землю і душі мільйонів громадян. Аварія на ЧАЕС – найбільша техногенна катастрофа за всю історію ядерної енергетики у світі, яка змінила радіаційну обстановку, екологію, долі людей не тільки на європейському континенті, а й у всьому світі.

Чорнобиль – це не лише велика трагедія, а й символ безмежної мужності багатьох тисяч наших земляків. Завдяки самопожертві ліквідаторів аварія стала символом жертовності в ім’я Батьківщини, в ім’я мільйонів людей та прийдешніх поколінь, - йдеться на сайті Шацької ЦРБ.

 З метою  розширення знань молоді про Чорнобильську трагедію,  вшанувати ліквідаторів, які рятували атомну станцію, виховання почуття поваги і пам’яті до трагічних сторінок історії України в бібліотеці організували перегляд фільму «Тут є життя» та виставку-нагадування «Сльоза омиває опалену душу».

Велике лихо спіткало нашу землю того далекого 1986 року. Чорнобильська аварія стала для нас уроком, за який заплачено дорогою ціною… Урятований світ - найкращий пам'ятник тим, хто загинув у чорнобильському пеклі.

1

1

2

1

1

1

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром