У Шацькій РДА вирішували, як відзначатимуть День перемоги над нацизмом

25 Квітня 2019, 15:00
2540

У Шацькій РДА під керівництвом голови райдержадміністрації  Василя Голядинця за участі  голови районної ради Сергія Карпука, голови районної організації ветеранів війни, голови громадської ради Адама Дударчука, виконуючої обов’язки голови Шацької  селищної ради (ОТГ) Людмили Цевух, керівників окремих установ району, представників структурних підрозділів райдержадміністрації, членів громадської ради та організаційного комітету відбулося засідання з питання підготовки і відзначення в районі Дня пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, 75-ї річниці вигнання нацистів з України та інших пам’ятних дат Другої світової війни (8,9 травня).

Головна спеціалістка відділу організаційного забезпечення, внутрішньої політики та інформаційної діяльності  апарату райдержадміністрації, секретар громадської ради Олена Гуж проінформувала присутніх  про план заходів, які відбудуться на території району з нагоди державного свята, - повідомляє прес-служба Шацької РДА.

Під час засідання членами оргкомітету обговорено план заходів, затверджений розпорядженням голови райдержадміністрації.

Зокрема, 8 травня  керівництво органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та громадської ради при райдержадміністрації відвідають ветеранів війни за місцем їх проживання.

9 травня, в районному центрі відбудуться такі заходи:

- на Братській могилі (пам’ятник невідомому солдату, вул.Незалежності) -  панахида за загиблими та покладання квітів  до всіх місць поховань;

- біля Обеліску Слави (вул.50 років Перемоги) - урочистий мітинг, покладання квітів та святковий концерт.

Керівник району наголосив в проведенні належного впорядкування і благоустрою меморіалів, пам’ятників, братських могил та інших місць поховань загиблих захисників Вітчизни, а також дотриманні охорони публічного  порядку,  дотримання вимог з безпеки дорожнього руху та медичного супроводу у місцях проведення масових заходів.

Поминальні панахиди за загиблими, молитви за Україну та урочистості з нагоди дня пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні відбудуться у всіх населених пунктах Шацького району.

Коментарі
26 Квітня 2019, 13:14
Над РДА прапор бандерівців, які програли війну у союзі з Гітлером!
26 Квітня 2019, 23:33
над приміщенням районної ради, депутати якої проголосували за це...
27 Квітня 2019, 02:49
Хто бачив декларації цевух , голядинця, просто в ніякі рамки не влазить понад 300 тис грн а ми кажемо що живемо у бідній країні
27 Квітня 2019, 13:14
Треба або хрестика зняти або труси вдягнути.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024