Підманове: школярі змагалися у туристичній вправності

09 Жовтня 2016, 15:30
2731

Змістовно та весело пройшли змагання у загальноосвітній школі І-ІІ ступенів села Підманове, присвячені Дню туризму.

Учитель фізичної культури Анатолій Герасимук підготував цікаві та захоплюючі завдання.

Учасникам доводилося долати смугу перешкод, навісну переправу, перешкоди на велосипеді, а також  перелізати з одного боку переплетених мотузок в інший, бігати  по жердинах.

Змагались учні 5-9 класів, загалом було представлено 5 команд («Барвінчата» - 5 клас, «Блискавка» - 6 клас, «Покемони» - 7 клас, «Кока-кола» - 8 клас, «Палаючі серця» - 9 клас). Всі учасники продемонстрували під час єдиноборств вправність, спритність, командний дух та волю до перемоги. Учні мали змогу змінити нелегкі щоденні шкільні будні на змістовний відпочинок, корисний для здоров’я.

Загалом захід виявився не лише корисним та пізнавальним, але й доволі дружелюбним, оскільки суперники навіть допомагали один одному долати перешкоди. Перемогу здобув 8 клас, на другому місці 7-й, третя сходинка за шестикласниками. Були запрошені учні 4 класу («Маляри»), які також підготували девіз, пісеньку та ще й показали хороший результат у конкурсах.

Приємним сюрпризом стало те, що на змагання завітав Федір Заяць, голова правління ПрАТ «Волиньтурист», голова піклувальної ради школи, який привітав юних туристів зі святом і подарував кожній команді подарунки (футбольні та волейбольні м’ячі, тенісні набори, скакалки). Із задоволенням діти куштували ще й солодощі, подаровані підприємцем Богданом  Зайцем.


 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024