Великоднє деревце і гігантська паска: в Шацькому лісовому коледжі з'явилася святкова територія

22 Квітня 2019, 13:20
Гігантська корзина з паскою на території коледжу 5052
Гігантська корзина з паскою на території коледжу

Напередодні Великодня викладачі і студенти Шацького лісового коледжу (директор Ігор Жмурко) створили біля закладу святкову територію. 

Пасхальне деревце, на якому розцвіли понад три сотні писанок, шачани вже бачать вдруге. Ці різнобарвні маленькі символи Великодня минулого року збирали всім коледжем. Великі писанки також виготовляли всі разом. Працівник навчального закладу Георгій Вознюк власноруч підготував заготовки, які розфарбували студенти. 

А цьогоріч недалеко від центрального входу в головний корпус коледжу встановили ще й гігантську корзину з паскою всередині. Вона прикрашена квітами і писанками, а зверху на великодньому хлібі є навіть свічка, яка в темну пору доби горить. Ідея створення такої композиції і сама робота належить викладачам навчального закладу Андрієві та Наталії Рибчинським, Василеві Маротчаку, Ярославу Люшуку і Тетяні Натальчук. Допомагали в оформленні композиції і студенти коледжу.

Святкова територія стала своєрідним подарунком до Великодня шачанам від лісового коледжу. Тут гуляють діти і дорослі, відпочивають на лавочці, фотографуються, вбирають у себе аромат першої весняної зелені і очікують найбільшого свята для всіх християн – світлого Христового Воскресіння.

6
Директор коледжу Ігор Жмурко з сім'єю біля композиції
Директор коледжу Ігор Жмурко з сім'єю біля композиції

7

7

6
Викладач коледжу Ігор Вільнер з дружиною Іриною
Викладач коледжу Ігор Вільнер з дружиною Іриною

6

6

7

6

4

5

6

5

5

 

7

 

Коментарі
23 Квітня 2019, 01:28
Майстерно виконано, молодці! Продумано до дрібниць
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024