Крім Гузя і Палиці, Велике Згоранське перепливли ще 9 чоловік

07 Жовтня 2016, 23:00
1586 Джерело: kordon.in.ua

Депутата Верховної Ради Ігоря Гузя та голову Волинської обласної ради Ігоря Палицю, які одночасно фінішували на Великому Згоранському озері, обігнав сільський вчитель фізкультури із Турійського району.

Десять чоловіків та одна дівчина 7-го жовтня подолали вплав 1,5 км за 30 хвилин, - пише Кордон.


 

Останні фіналісти привливли до берега на 5 хв. пізніше. У такий спосіб політики, вчителі, тренери, помічниця нардепа та інші пересічні громадяни пропагували здоровий спосіб життя. Акцію планують зробити щорічною.Під час запливу жодних курйозів не трапилося. Плавців супроводжувало 5 човнів із представниками різних рятувальних служб та пресою.

Беззаперечне гран-прі, а не просто перше місце, може отримати житель Турійського району Леонід Гаврилюк. Він є вчителем фізкультури у сільській школі, займається багатьма видами спорту.

1

Він, до слова, зайшов у воду без спеціального гідрокостюма. Та ще й з суттєвим запізненням на старті. Та це не завадило йому наздогнати, а потім ще й з чималим відривом обігнати інших учасників.

П’ятірка, що фінішувала першою. Гузь та Палиця пливли на рівних.

1


 

Другим прибув до фінішу міський голова Любомля Роман Ющук. За його словами, за все життя до цього перепливав озера не більше 4 разів.

“Це класна акція! Плив у своє задоволення, отримав чималий заряд енергії”, – відмітив мер.

1


 

 

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром