Скільки жителів району тимчасово змінили місце голосування

18 Квітня 2019, 16:30
2240 Джерело: фото ілюстративне

В Шацькому районі триває підготовка до проведення другого туру виборів Президента України.

Про це говорили під час оперативної наради в Шацькій РДА 15 квітня.

Про здійснення заходів з підготовки до проведення другого туру виборів  Президента України 21 квітня 2019 року та матеріально-технічне забезпечення дільничних виборчих комісій на території району звітувала Любов Баранчук, начальник відділу ведення Державного реєстру виборців  апарату райдержадміністрації. У своєму виступі вона зазначила, що всі відомості  періодичного поновлення  вчасно подані керівниками органів, закладів, установ та опрацьовані й завантажені у базу даних Державного реєстру виборців органами реєстрації селищної та сільських рад.

До відділу ведення Державного реєстру виборців за період з  8 квітня по 15 квітня надійшло 117 заяв виборців щодо тимчасової зміни місця голосування.

Читайте також: До якого дня квітня можна змінити місце голосування 
 

«Роз’яснення щодо тимчасової зміни місця голосування, голосування виборців за місцем свого перебування, перевірки через «Особистий кабінет виборця» та порядку звернення до відділу ведення ДРВ розміщені у відповідних оголошеннях під назвою «Короткий календарик виборця» на офіційному сайті Шацької райдержадміністрації,  в районній газеті «Шацький край», а також розіслано для інформування серед населення  селищній та сільським радам», -  зазначила Любов  Миколаївна.

Після формування складу дільничних виборчих комісій відділ ведення ДРВ до 15 квітня 2019 передає іменні запрошення та до 17 квітня надсилає, або доставляє іншим способом кожному виборцю. До 18 квітня включно передається один примірник списку виборців для повторного голосування  кожній звичайній виборчій комісії.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024