Зеленського як кандидата в президенти не існує – Гриценко

17 Квітня 2019, 15:32
Анатолій Гриценко 4060
Анатолій Гриценко

Кандидат в президенти, лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко заявив про те, що не розглядає шоумена Володимира Зеленського як кандидата або як державного діяча.

За його словами, Зеленський є «продуктом ненависті» до українських політиків, які не відповідали очікуванням, – пише «ZN.UA».

«Зеленського як кандидата в президенти або як державного діяча не існувало і не існує. Він не висловлювався з ключових питань державного будівництва, внутрішньої і зовнішньої політики, її пріоритетів та механізмів. Зеленський – це продукт ненависті до політики і політиків, які не відповідали очікуванням людей... Я взагалі не бачив команди у Зеленського, як і не знаю його переконань та поглядів на ключові проблеми країни. І я не хотів би, щоб країна ризикувала ситуацією, коли прийдуть невідомі люди, сядуть і почнуть читати свої службові обов'язки. У громадян і у країни немає часу, щоб його втрачати », – сказав Гриценко.

Політик також публічно закликав Зеленського вийти на прямі дебати та поговорити про ключові проблеми.

«Я не знаю, хто переможе на цих дебатах, але люди повинні почути відповіді, а не купувати кота в мішку. Це неправильно за своєю суттю, це дискредитує механізм та інструмент виборів, якщо щось неіснуюче може мати перспективу. Потім це неіснуюче сяде в реальне крісло з реальними повноваженнями, і кожен день прийматиме сотні рішень, від яких залежить наше з вами життя», – зазначив кандидат.

Читайте також: Існує ризик несподівано і непомітно втратити державу, – Оксана Забужко.

Коментарі
17 Квітня 2019, 22:16
Здравствуйте!
17 Квітня 2019, 22:48
Мудрі слова розумної людини. Респект! Я знав, що Гриценко не голосуватиме за Зе.<br/>Зеботи!! А назвіть хоч одну РОЗУМНУ в Україні людину, ДІЯЧА, МОРАЛЬНОГО АВТОРИТЕТА, який аргументовано (так, щоб я повірив!) агітує за Зе. Умова: Пороха брудом не поливати. <br/>Таких немає в природі!!!! Бо ЖОДНА розумна людина не проголосує за пусте місце.
18 Квітня 2019, 02:16
Бабки Льовочкіна відпрацював сповна,шлюха.
18 Квітня 2019, 12:52
Де коментарі??? Свобода слова кажете? Половина &quot;не вигідних&quot; коментарів блокується і не публікується. Соромно за Вас....
18 Квітня 2019, 13:15
Ох скоро посміємось на кутні.За тупість треба платити.Ми це заслужили.
19 Квітня 2019, 00:49
А шоб вам в дупі засвербіло разом з вашим зе
19 Квітня 2019, 14:51
Що тут скажеш.Країна чудес.Я ще розумію якби хоч популіст з нього був вдалий.А тож ніхто і ніщо.І гумор у них-дивитися себе не поважати
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром