Вихованці Шацького БДЮТ– призери обласного чемпіонату зі спортивного орієнтування

10 Квітня 2019, 14:25
Вихованці Шацького БДЮТ– призери обласного чемпіонату 6446
Вихованці Шацького БДЮТ– призери обласного чемпіонату

З  5 по 7 квітня  відбувся  47-й відкритий чемпіонат Волині зі спортивного орієнтування, який проходив в м. Ковель.

Близько 300 школярів з різних куточків області вийшли на дистанцію. Команду нашого району представляли вихованці гуртків «Спортивне орієнтування» та «Спортивний туризм»  Шацького БДЮТ, учні ЗОШ І-ІІІ ст. с. Пульмо.

Відразу після відкриття змагань спортсмени розпочали 3-денну боротьбу за першість в особисто-командних змаганнях на спринтерських дистанціях, які проходили  по місту. Цікаві та динамічні дистанції, сплановані організаторами змагань, давали можливість спортсменам проявити всі свої вміння та навички з орієнтування на місцевості. Проте, як оцінювали самі спортсмени, було досить складно орієнтуватися по місту  з численними об’єктами. Електронна система відмітки, яка застосовувалась на змаганнях, дозволяла учасникам відразу побачити свій результат та характеристику руху по дистанції, а також рейтинг у групі.

В другий день спортсмени долали середні дистанції, облаштовані в лісовому масиві на околиці села Зелена ур. Диканька. Згідно з програмою чемпіонату в останній день змагань відбувалась 2-етапна естафета. Кращими у своїх вікових групах були: Галух Василина, Никонюк Марія, Хацько Аліна, Мазурок Віталій, Занюк Анастасія, Хацько Михайло, Занюк Софія, Куран Едуард.

В особистому заліку Хацько  Михайло зайняв друге місце в групі Ч-14.  А Занюк Софія та Галух Василина здобули третє місце в естафеті в групі Ж-12.  Переможці нагороджені дипломами обласного Центру туризму, спорту та екскурсій і медалями.

4

2

2

2

2

2

 

Наталія НІМЕЦЬ, керівник гуртків БДЮТ

 

Коментарі
11 Квітня 2019, 12:46
Софійка Занюк МОЛОДЕЦЬ!!!
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024