Компанія «Полісся-Трейд» здобула золото престижного рейтингу

09 Квітня 2019, 14:35
2292

Експерти Національного бізнес-рейтингу присвоїли волинській компанії «Полісся-Трейд» звання «Лідер року 2018» за досягнення в номінаціях «Результативність та рентабельність» і «Рентабельність активів». Також цієї нагородили удостоїли ще одне волинське підприємство — ТОВ «ТД Міжрегіональні ресурси». 

Про це йдеться в повідомленні на сайті рейтингу.

Як інформують творці проекту, цього року йому виповнюється 15 років. Місця в рейтингах визначають на основі звітів підприємств, а почесним званням «Лідер року» відзначаються ті компанії, що увійшли в топ галузевого рейтингу за результатами аналізу фінансово-економічних показників.

«В першу чергу хотілося б подякувати нашому колективу за гарну роботу. Лише завдяки спільним зусиллям команди «Полісся-трейд» ми зуміли досягнути цього результату.  Приємно, що нас відзначили, але ми не робимо ставку на нагороди, а орієнтуємося на якість. Буде якість — буде визнання», — прокоментував рішення експертів рейтингу засновник «Полісся-Трейд» Петро Нестерук.

Довідка

Національний бізнес-рейтинг демонструє рівень успішності та стабільності підприємств України серед аналогічних за розміром, видом економічної діяльності, географією роботи. 

Це об'єктивний інформаційний ресурс про підприємства для внутрішнього використання (прийняття управлінських рішень) і для зовнішніх користувачів (інвесторів, держави, банків, страхових компаній, ЗМІ тощо). 

НБР – представництво міжнародного Союзу Національних бізнес-рейтингів в Україні, який об'єднує оргкомітети Національних бізнес-рейтингів у країнах Європи та Азії, визначає міжнародні принципи рейтингування, ініціює програми нагородження та організовує масштабні заходи для підприємців.

Сайт рейтингу: https://nbr.com.ua/

1




1

19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром