Соціолог пояснила, чому Зеленський уникає дебатів з Порошенком

08 Квітня 2019, 18:36
Ірина Бекешкіна 1798
Ірина Бекешкіна

Директорка соціологічної компанії Фонд «Демократичні ініціативи» Ірина Бекешкіна заявила, що екс-шоумен Володимир Зеленський може уникати дебатів з чинним главою держави Петром Порошенком, оскільки побоюється втратити частину виборців після того, як озвучить свої плани на посаді президента.

Про це вона сказала на прес-конференції в понеділок, передає LIGA.net.

За словами соціологині, лідерство Зеленського пов'язано з тим, що виборець «сам собі уявляє, що робитиме кандидат», оскільки той відмовчується.

«Дебати не дуже вигідні Зеленському. Виборці Порошенка знають, що він пропонує, виборці Зеленського – не знають», – каже Ірина Бекешкіна.

Соціолог зазначила, що більшість виборців Зеленського підтримує євроінтеграцію, а з приводу курсу в НАТО його виборці із західних і центральних регіонів дотримуються однієї думки, тоді як з південних і східних - іншої.

«Можливо, якщо буде визначеність (в заявах Зеленського, - ред.) з тих питань, які розділяють Україну, тоді від нього може відійти частина електорату», – пояснила Бекешкіна.

Вона додала, що можливо тому екс-шоумен уникатиме чітких дебатів.

Коментарі
09 Квітня 2019, 02:39
Уникає соціологів з такими фізіономіями
09 Квітня 2019, 11:38
А чи не здається Вам, шановні автори, що занадто часто на сторінках Вашого видання і взагалі всіх видань "Район" з'являються неоднозначні статті направлені проти одного з кандидатів в президенти. Не набридло Вам, як журналістам, виливати стільки жовчі. Адже Ваше завдання, як журналістів, не нав'язувати думку читачеві. В журналістській етиці сказано: "Незважаючи на те, що журналіст має право дотримуватися власної думки, він не може нав'язувати її іншим, тому повинен бути чесним, незаангажованим під час збирання й висвітлення фактів та поглядів". А у Вас тут навпаки, майже кожна політична стаття в тому чи іншому світлі спрямована на підтримку діючого президента. Сумно за Вас...
09 Квітня 2019, 14:20
Ви тільки помітили? Тут всі політичні статті - заказуха. Ще не бачив жодної, де б ганили за невиконані обіцянки діючого президента
09 Квітня 2019, 15:31
У кожного видання своя аудиторія. Кожен читає і робить свої висновки. То читайте видання, які вам до вподоби, які, на вашу думку, без заказухи, чесні, об'єктивні. І не сумуйте.
09 Квітня 2019, 16:08
У нас, кандидати у презеденти чи кандидати у депутати, зовсім не несуть відповідальність за свої обіцянки. Тому, можна обіцяти все що завгодно, хоча це є шахрайством. Тому, всі передвиборні обіцятки та "програми" не мають значення. Зеленському чому боятись дебатів? Він артист, и може включити будь-який образ і зіграти будь-яку роль, яку йому напишуть його радники. І зіграє, набагото краще за ролі які грають наші депутати, презеденти та інші політики, які теж є шоуменами, тому що виступають в ролі шоуменів на політичних шоу. Боятись питань треба діючому президенту, до якого богато питань яких він уникає. Так хто кого боїться?
13 Квітня 2019, 01:49
Шановні,журналісти а чому , ви не хочете викрити "чорні" схеми Порошенко чому не запитаєте в Порошенко де діваються бюджетні кошти , чому країна стала найбільшкорумпованою , що він зробив за роки свого правління ? А ви те і робите що обговорюєте кандидата Зеленського , обливаєте брудом ?Чому Порошенко ваш хазяїн так званий"патріот" має прямі звязки з Росією? Чому заробляємо на війні?То про це я не бачу щось не однієї статті! Дайте відповіді на запитання ! І тоді ми побачимо хто насправді боїться прийти на дебати! Зеленський якщо ви прочитаєте цей коментар задайте будьласка ці питання Порошенко та його" порохоботам" на дебатах 19.04.2019
13 Квітня 2019, 15:29
Та тут всі статті заказуха або прихована реклама
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром