Шацькі перукарі навчалися у майстра авторських зачісок із Тернополя

07 Квітня 2019, 16:25
4956

Кожна жінка з настанням тепла хоче щось змінити у своєму образі та стилі. І одним з таких елементів, звичайно, є зачіска. Для цього жінкам (та й чоловікам) допомагають перукарі.

Шацькі майстри зачісок із салону-перукарні «Вікторія» постійно удосконалюють свою майстерність та відшліфовують свої навики на різноманітних семінарах та тренінгах, які влаштовує для своїх працівниць власниця закладу Валентина Процик. Минулого тижня до Шацька завітав засновник першої у Тернополі авторської студії зачісок та школи перукарського мистецтва Михайло Голик.

На одноденний семінар запросили бути моделями добровольців – вісьмох хлопців та стільки ж дівчат, котрі хочуть змінити щось в своєму житті, люблять експериментувати зі своїм зовнішнім виглядом та створити для себе новий образ.

Фахівець-стиліст із Тернополя не тільки показував шацьким та ратнівським перукарям секрети мистецтва створення нових зачісок, а й розказував клієнтам про перукарські тренди нового сезону. Також для клієнтів-моделей у перукарні провели розіграш лотереї.

Як розповідає Валентина Процик, майстер-клас пройшов на високому рівні, приніс море емоцій та вражень як клієнтам закладу, так і перукарям, які вдосконалили свої професійні навички та майстерність, отримали чергову порцію натхнення для подальшої творчої роботи.

2

2

3

1

1

1

1

1

1

1

3

1

3

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024