В «Лісовій пісні» облаштували басейн, в якому лікують хвороби хребта

04 Квітня 2019, 12:45
8651

В санаторії «Лісова пісня» відкрили оновлений кабінет підводного скелетного витяжіння. У приміщенні з басейном будуть проходити процедури з підводного витягування хребта, які рекомендують хворим на грижу, остеохондроз, сколіоз, спондилез, протрузії тощо.

Про це пише газета «Новий погляд+».

На невелике свято з нагоди відкриття прибули працівники закладу та пацієнти, які проходять оздоровлення в санаторії. Руслана Дибель, директорка обласної здравниці, тепло привітала всіх присутніх:

«В квітні ми відзначаємо 48 років з того часу, відколи Будинок відпочинку для колгоспників Волині «Срібний берег»  перейменували на санаторій «Лісова пісня». Завдяки таким здобутками, як сьогоднішня подія, ми розвиваємося, вдосконалюємося, з року в рік збільшуємо кількість послуг і покращуємо якість їх надання. Вірю, що за декілька років, коли ми будемо відзначати 50-річчя здравниці, заклад порадує нас усіх: і працівників, і відпочивальників ще вищим рівнем обслуговування. Сьогодні ж запрошую всіх випробувати популярну процедуру, яку пропонують у кабінеті, і відчути на собі помічний при болях метод розтягування хребта».

 

3

Відчувши за час оздоровлення в санаторії увагу до себе, чуйне ставлення персоналу, не втрималася, щоб не подякувати адміністрації, відпочивальниця з Чернівців Наталія Горенко. Жінка подарувала Руслані Дибель букет квітів зі словами: «Від усіх відпочивальників дякую за те, що перетворюєте «Лісову пісню» в лісову казку!».

1

 

Гостей заходу розважали піснями і гумором Ольга Гайова, завідувачка відділення культури, та учасники народного ансамблю «Лісова пісня».

Валентина Пугач, заступник директора санаторію, та Тетяна Лопошук, завідувачка лікувально-діагностичного відділення, при вході в кабінет підводного скелетного витяжіння перерізали символічну стрічку і запросили пацієнтів його оглянути. Просторе приміщення з басейном, кушетками і кабінками для переодягання приємно здивувало перших відвідувачів кабінету.

Медична сестра Ольга Хомич розповіла відпочивальникам про сенс процедури та дію спеціальних пристроїв, які розтягують хребет. З її слів, у теплій воді при витягненні відбувається розслаблення м'язів (знімається спазм), відстань між хребцями знову збільшується, а ризик защемлення нервів знижується. Витягування хребта відбувається під час 10 процедур (одна триває 45 хвилин), призначених пацієнту лікарем. З кожною процедурою вагу людини збільшують на 2 кілограми за рахунок гирьок. Таке лікування призводить до того, що зникає біль, спричинений травмами чи защемленими нервами, а вода знімає тонус м’язів, покращуючи  кровопостачання у хворому відділі хребта.

Санаторій «Лісова пісня» запрошує волинян відчути цілющий ефект популярної процедури.

3

3

4

3

4

 

Мирослава ЦЮП’ЯХ

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024