Як у Шацьку сміялися та жартували на «Лізі сміху»

03 Квітня 2019, 15:30
4694

Сміхом, веселощами, гумором був сповнений 27 березня Шацький міський будинку культури, де відбувся молодіжний захід «Ліга сміху Шацької громади». Організували творчий захід гуманітарний відділ виконавчого комітету селищної ради, Молодіжна рада та заклади освіти селищної ради.

Позмагатися до Шацька приїхали 4 команди: Шацького БДЮТ (капітан команди Надія Слюсарук,  керівник команди - Зоя Лукащик), ОЗ НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. - гімназія» смт Шацьк  (капітан команди Валерія Наумич, керівник команди - Олена Голядинець), ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Прип'ять (капітан команди - Людмила Демчук, керівник команди - Оксана Федина), ЗОШ І-ІІ ст. с. Положеве – філія ОЗ НВК «ЗОШ І-ІІІст.-гімназія» смт. Шацьк (капітан команди Марина Макарчук, керівник команди Наталія Моісеєва).

2

У чотирьох конкурсах команди намагалися не лише якнайкраще продемонструвати свої творчі таланти, гумор, винахідливість та гострий розум, а й тісно поєднати свої виступи із тематикою заходу: «Молодь майбутнього» та «Школа моєї мрії».

Спершу команди представили себе на сцені у конкурсі «Візитка» під назвою «Молодь майбутнього». У виступах команди «сипали» жартами про навчання у школі, вчителів та своїх однокласників, про соцмережі та телефони, без яких не обходяться діти в сучасному світі.

У конкурсі «Фоторозминка» команди навчальних закладів представляли фотослайди та жартівливі підписи до них. А в конкурсі «Біатлон» діставалося не тільки їхнім одноліткам-друзям, а й навіть вчителям та директору!

Найбільш завзято та творчо підійшли школярі разом зі своїми тренерами до четвертого музичного конкурсу «Школа майбутнього», в якому, за умовами, була обов’язковою участь тренера команди.

Прип'ятьска команда «Тінейджерів» показала, яким вони бачать свій шкільний ранок, контрольну роботу  у мріях та якими вони є насправді. Навіть виступ із культового оскароносноного фільму «Титанік» зуміли творчо та креативно обіграти.

Свою школу майбутнього показали вихованці БДЮТ разом із керівником Зоєю Лукащик, у гумористичному виступі яких футуристична школа тісно перепліталася з проблемами сьогодення.

5

А вже шацькі гімназисти на сцені влаштували справжні боксерські бої, де в одному кутку рингу завзято вклала у нокаут свого учня-суперника тренерка команди Олена Голядинець.

Свої мініатюри на шкільних уроках показали наймолодші учасники «Ліги сміху» - школярі села Положево.

У підсумку перемога дісталася команді ОЗ НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. - гімназія» смт Шацьк А вже у батлах з двох команд – БДЮТ та Положева, котрі набрали однакову кількість балів, володарем другого місця журі визнало гумористів із Положівської школи, котрі виявилися більш кмітливими та дотепними, відповідаючи на запитання глядачів. Третє місце дісталося команді Шацького БДЮТ.

Лариса Демакова, головний спеціаліст гуманітарного відділу Шацької ОТГ, подякувала усім учасникам за участь у заході а також вручила кубок переможцям та солодкі пироги – призерам.

А на завершення для усіх організували молодіжну дискотеку.

4

3

2

1

3

4

2

3

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024