У Шацькій ОТГ розподілили, кому і які території прибирати на толоці

01 Квітня 2019, 13:00
2013

У Шацькій ОТГ організовують акцію «За чисте довкілля».

Про це йдеться у розпорядженні виконуючої обов'язки голови, секретаря Людмили Цевух.

В рамках проведення заходів з благоустрою територій населених пунктів Шацької селищної ради до Великодніх свят та участі у всеукраїнській акції «За чисте довкілля» на території Шацької громади 10 квітня планують провести толоку із прибирання. 

У благоустрої населених пунктів Шацької селищної ради візьмуть участь працівники підприємств, установ, організацій, розташованих на території селищної ради, та жителі громади.

Мета акції – поліпшення стану довкілля, залучення широких верст населення до благоустрою, озеленення й приведення в належний санітарний стан населених пунктів Шацької селищної ради та прилеглих територій.

В рамках акції планують благоустрій та озеленення населених пунктів громади, створення нових зелених зон, парків, висадити саджанці дерев і чагарників, ліквідувати стихійні сміттєзвалища, очистити від сміття лісосмуги вздовж доріг, упорядкувати меморіальні комплекси, братські могили, пам’ятники та інші місця поховань загиблих захисників вітчизни, привести в належний стан підвідомчі об’єкти та прилеглі території, забезпечити упорядкування доріг, вулиць та тротуарів, в’їзних знаків населених пунктів, знести сухостійні та аварійні дерева у населених пунктах селищної ради, провести роботи по впорядкуванню садиб пільгових категорій громадян, престарілих і одиноких непрацездатних громадян спільно з Шацькою районною філією Волинського обласного центру зайнятості і Територіальним центром соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян.

Також у селищній раді затвердили розподіл територій, на яких потрібно здійснити прибирання, за підприємствами, установами та організаціями, підприємцями. Докладніше зі списком можна ознайомитися за посиланням.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024