Шацький ЦНАП відзвітувався про свою діяльність

26 Вересня 2016, 16:00
2378

Станом на 16 вересня цього року Шацьким центром надання адміністративних послуг надано 3536 послуг.

Про це повідомила на оперативній нараді, яка відбулася 19 вересня в Шацькій райдержадміністрації, начальник центру Наталія Чепко.

Так, найбільше послуг (1055) - по наданню висновків про погодження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, 726 послуг – із видачі довідки з державної статистичної звітності про наявність земель; послуги, пов’язані із соціальним захистом населення (471 послуга по видачі/продовженні посвідчень батьків та дітей з багатодітної сім’ї); 797 реєстарційно-паспортних послуг (вклеювання фото до паспорта після досягнення громадянином 25-45-річного віку, видача паспорта громадянина України, реєстрації місця проживання та інші).

Проте у зв’язку із набранням чинності окремих положень Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування та оптимізації надання адміністративних послуг» в Україні змінилася система реєстрації місця проживання. 

Органом реєстрації визначено виконавчий орган сільської, селищної або міської ради.

Таким чином послуги з реєстрації з квітня через ЦНАП не надаються. Також з квітня через ЦНАП Шацької РДА почали надавати послуги по державній реєстрації права власності на нерухоме майно, інших речових прав на нерухоме майно. Станом на 19 вересня таких послуг було надано 467. 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024