Володимир Гунчик: "Я буду допомагати новому очільнику Шацької райдержадміністрації"

26 Вересня 2016, 15:00
1673

Нещодавно відбувся конкурс на посаду голови Шацької райдержадміністрації, в якому переміг Василь Голядинець.

Володимир Гунчик в інтерв’ю Волинському інформаційному порталу розповів, чи задоволений результатами конкурсу і як він бачить співпрацю з новим очільником району.

“Можливо, вперше обласна державна адміністрація зайняла таку позицію «хай переможе сильніший». Я неодноразово казав і ще раз хочу повторити, що у мене була прекрасна можливість внести пропозиції Президенту про призначення виконувачів обов’язків. Але ми порадилися в Адміністрації Президента і прийняли рішення, що робити цього не будемо”, – пояснив керівник облдержадміністації.

Це перший прихід у владу людей на дуже високий рівень відповідальності за власним бажанням. І це приклад того, що сьогодні є представники громади, які хочуть працювати у владі: не на рівні виконавців, а на рівні керівників категорії А, які розуміють, що їхній підпис або їхнє рішення є кінцевим.

“Якою буде співпраця? Перш за все це залежить від того, наскільки керівник райдержадміністрації увійде в команду, наскільки відчує плече і підтримку колег, бо неможливо сьогодні бути повністю ізольованим і самостійним. Треба дивитися, що робиться в сусідів, як працює команда в цілому, радитися. Але сподіваюся, що люди пройдуть повністю всю систему відбору. Зустріч ця відбудеться. У нас ця система відпрацьована. Ми зберемо всіх голів РДА, я представлю в обласній адміністрації, в районах. І, звичайно, буду максимально допомагати в тому, щоб вони якнайшвидше увійшли в посаду. Не просто підтримувати, а саме підштовхувати, допомагати. Надіюся, що громада сприйме це з позитивом”, – наголосив Володимир Гунчик.

Коментарі
26 Вересня 2016, 22:03
В дупу і Васю, і Гунчика рразом
27 Вересня 2016, 09:59
До одного місця така влада. Як далі жити?
02 Січня 2017, 01:35
У Шацьку голова Вася-дибіл.Регіонал -корупціонер. Ганьба.
02 Січня 2017, 01:39
Розкрав землі в Голядині. Украв стави для розведення риби і не тільки. За це жодної копійки в бюджет с.Грабово. Контробандист
02 Січня 2017, 01:47
Браконьєр, незадекларував дач побудованих з Білюком в с.Світязь <br/>Брат Віталій Голядинець регіонал під номером 3.Розкрав землі разом з Василенком. Васі поривав посаду Івахів.Уже буде міняти директор Шацького парку Захарка. Ганьба.
04 Січня 2017, 11:32
Тож не Заяць,якого вичавили!
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024